Karadeniz;  “Atatürk düşmanlarına, Cumhuriyet düşmanlarına fırsat vermeyeceğiz”

Karadeniz;  “Atatürk düşmanlarına, Cumhuriyet düşmanlarına fırsat vermeyeceğiz”

Karadeniz;  “Atatürk düşmanlarına, Cumhuriyet düşmanlarına fırsat vermeyeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Samsun İlkadım'da bulunan ve kentin sembolü olan Onur Anıtı'na yapılan alçak saldırıyı çok sert dille eleştirdi. Karadeniz; “Atatürk düşmanlarına, Cumhuriyet düşmanlarına fırsat vermeyeceğiz” dedi. 

Samsun'da Onur Anıtı'na yapılan saldırıya tepkiler büyüyor. CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz yapılan menfur saldırı sonrası yazılı açıklamalarda bulundu.  

Karadeniz; “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dört bir yanı yanmış yıkılmış vatanı ayağa kaldıran milli mücadelenin ateşini yaktığı ve kurtuluş mücadelemizi başlattığı Samsun'da Onur Anıtı'na yapılan bu alçakça saldırıyı lanetle kınıyorum.  Cumhuriyet kenti Samsun'da yapılan bu saldırı tüm ulusumuzu derinden yaralamıştır. Bu saldırı bir anıta değil ulusumuzun vicdanına yapılmıştır. Bu saldırı Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e düşman, Cumhuriyet'e düşman ellerce yapılmış veya yaptırılmıştır. Saldırıyı yapan iki kişinin tutuklandığı bilgisini aldık, olayın arka bahçesi tüm detaylarıyla araştırılmalıdır. Dün olduğu gibi yarın da Atatürk düşmanlarına, Cumhuriyet düşmanlarına fırsat vermeyeceğiz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde ve onun ilkelerinin ışığında adımlarımızı hızlandıracağız. Konuyu yakinen takip ediyoruz, suni gündemlerle üzerinin kapatılmasına izin vermeyeceğiz'' ifadelerine yer verdi.      

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115