İYİ Parti İl Başkanı Şanlan’dan Başkan Çakıcı’ya sert tepki !

İYİ Parti İl Başkanı Şanlan’dan Başkan Çakıcı’ya sert tepki !

İYİ Parti İl Başkanı Şanlan’dan Başkan Çakıcı’ya sert tepki !

Sinop İyi Parti İl Başkanı Yılmaz Şanlan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ya Ramazan Eğlenceleri kapsamında düzenlenen sokak gösterileri nedeniyle sert tepki gösterdi.Şanlan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ;

‘’Geçen hafta Belediye Meclis Üyelerimizin  usulsüz ihaleler ve alımlarla ile alakalı soruları gündeme getirmesi neticesinde  milletimizin parasını nasıl çarçur ettikleri, yandaşlarına nasıl peşkeş çektikleri Boyabat gündeminde konuşulmaktadır. Bu konuda Sinop kamuoyu açıklama beklemektedir.

Boyabat Belediye Başkanı Sayın Şefik Çakıcı’yı  hemşerilerimiz adına uyarıyoruz.   Milletimiz canının  ve tenceresini kaynatabilmenin derdinde.Siz ise siyaseten kazanım sağlamak ve ön almak için milletin sağlığını tehlikeye atıyorsunuz.AKP İl Başkanı, Milletvekili, AKP tabanı bu durumu görmüyor mu?  AKP  içindeki sağduyulu  arkadaşlarımızın Sn. Başkanı ikaz etmesini bekliyoruz.

Bunlar yasak, kanun, nizam dinlemiyor. Bu yanlış işlere dur diyecek hiç mi vicdan sahibi, makam sahibi kalmadı?14 Nisan günü İçişleri bakanlığı tarafından yayınlanan genelge doğrultusunda Sinop Valiliği'nin  İl Hıfzıssıhha Kurulu'nun almış olduğu tedbirler ile bağdaşmayan bu etkinliğin sonucunda ortaya çıkabilecek olumsuzlukların vebalini kim üstüne alacak?

Milletimiz can derdinde, ekonomik krizle boğuşup boş tencerelere kaşık sallarken  çalgı çengi ile sokak    sokak  gezmekte ne?  Bu milletin hali hiç mi umurunuzda değil?

Boyabat'ımızın sağduyulu, milli ve dini hassasiyetleri yüksek olan hemşerilerimizin bu şımarıklığa müsaade etmeyeceğini düşünüyoruz. Lütfen arkadaşlar,  hastanelerin dolup taştığı, vaka sayılarının arttığı, hepimizin risk altında olduğu bu olağanüstü durumda bu tip siyaset kokan, Ramazan ayının manevi havasını bozan davranışlara müsaade ve tolerans göstermeyelim.

Fatsa Belediyesi Gösteri Sanatları Atölyesinden gelen ekibe kaç lira verilmiştir? 

Ulaşım+yemek+konaklama masrafları ne kadar tutmuştur? 

Boyabat Belediye Başkanına tavsiyemiz; bu tür etkinliklerin ne yeri ne de zamanıdır. Harcayacağı paraları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırması doğru olandır.. ‘’

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2021, 23:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ramazan ugurlu
Ramazan ugurlu - 3 yıl Önce

Ne Boyabat beledıyemızın Ramazan etkınlıkerınden çocuklarımızı eglendırme etkınlerınden anlaşılan rahatsız olanlar varmış çok güzel olmuş Sn Boyabat beledıye Başkanımız Şefik çakıcı başkanımıza teşekur ederız helede o engellı esme engellı yegenımı dönüp bır ıkı dakka orda durup sevındırmelerı her şeye bedeldır bazıları boş konuşur elma veren ağaç taşlanır Allah razı olsun eleştırenlerde öyle

Mustafa
Mustafa @Ramazan ugurlu - 3 yıl Önce

Pandemi bittide bizim haberimiz mi yok Ramazan bey?

Mehmet 1617
Mehmet 1617 - 3 yıl Önce

Sen önce kendi şadağın şehitin sorunlarıla ilgilen mesala partinizin hdp pkk ayla olan gizli ilişkisini ataştı bölücülerle nasıl anayasa çalışması yaptığınızı araştır

Mehmet Sabri AKIN
Mehmet Sabri AKIN - 3 yıl Önce

Dikkatle gözlemledim bu etkinliği canlı olarak takip ettim gerek mahallelerde maskesi olmayan çocuklara maske dağıtımı yapıldı ayrıca gelen ekip profesyonel maskesiz bir dakikaları yok ayrıca çocuklara en ufak bir temasları dahi yok şu zor günlerde çocukların biraz olsun yüzü gülsün diye yapılan etkinlikleri ne diye yerden yere vurursunuz anlamış değilim.

SIRADAKİ HABER

banner115