İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Boyabat’ta

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Boyabat’ta

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Boyabat’ta esnafları ziyaret etti

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta Sinop’un Boyabat ilçesine ziyarette bulundu. Saat 14:30’da Boyabat’ta İlçe Teşkilatı tarafından Dörtyol’da karşılanan Usta, seçim bürosunda vatandaşlara seslendi.

Samsun Milletvekili Erhan Usta ‘’ Milletimiz hizmet bekliyor, memleket hizmet bekliyor. Ben Boyabat’ın ilçe gelişmişlik endekslerindeki sıralamasına baktım Boyabat 341.sırada. Aslında Boyabat çok daha üst sıralarda olması gereken bir ilçemiz. Dolayısıyla Boyabat’ın daha fazla hizmete  ihtiyacı var. Bizim milletimize vaadimiz Boyabat’a daha fazla hizmet etmek olacaktır.

Meslek hayatım 26  buçuk yıl boyunca Devlet Planlama Teşkilatında geçti. Yıllarca bu kurumda genel müdürlük müsteşar yardımcılığı yaptım. Bu kurum aynı zamanda kamu yatırımlarının dağıtıldığı kurum.Dolayısıyla Ankara bir işin nasıl yapılacağını çok iyi biliyoruz. Bunları da bildikleri için Boyabatlı hemşehrilerimiz bize Boyabat’ın  bir kısım sorunlarını dile getirdiler. 10-15 yıldır  bir yılan hikayesine dönmüş Boyabat Çevre Yolu hikayesi var, mutlaka Boyabat’a kazandırılması gerekiyor. Şehirler arası trafiği şehrin içine taşımanın bir anlamı yok, dolayısıyla büyük bir sıkıntı oluşuyor. Bu Ankara’da iktidar olmamız  durumunda çok kolay  çözebileceğimiz bir yatırımdır. Çok maliyetli bir proje de değil. Ama bugüne kadar yapılmamış olması milletvekillerinin yeteri kadar konunun üzerine eğilmemiş olduğunu gösteriyor.

Boyabat Huzur Evi Projesinde de durum aynı 10 yıldır temeli atılmış ama ortada huzur evi yok. Burdan bunu da taahhüt ediyoruz Millet İttifakı iktidarında bu sorunları çözeceğiz.

Ölüm yolu olarakta bilinen çok kazaların olduğu Boyabat’ı da ilgilendiren bir projemiz mevcut.İnşallah Boyabat, Havza ve Vezirköprü yolunu hızlı bir şekilde bitireceğiz .Duble bir yol olacak. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. ‘’ dedi.

Erhan Usta daha sonra Boyabat’ta esnafları ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar diledi.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2023, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115