İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Boyabat Hükümet Konağı’nın açılışına katıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Boyabat Hükümet Konağı’nın açılışına katıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Boyabat Hükümet Konağı’nın açılışına katıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Sinop Ziyaretleri kapsamına geldiği Boyabat’ta Kent Meydanı Hükümet Konağı açılış törenine katıldı.Kent Meydanında yapılan açılış töreninde konuşan Bakan Soylu; vatandaşlara seslendi.

Bakan Süleyman Soylu konuşmasında ; '' Bugün burada Boyabatlı hemşehrilerimizin huzurunda olmaktan büyük onur duyuyorum. Boyabat bana bir kararımı değiştirtirdi bunu huzurunuzda  söylemek istiyorum. Normalde bakanlığımızın yapmış olduğu hizmet binalarını açma konusunda çok fazla arzulu ve istekli değildim.Ama Boyabat’a gelmemin bir sebebi var ve karşı karşıya kaldığım bu süreci sizlerle paylaşacağım.

Bu ülke çok sıkıntılar çekti, bu ülke saldırılar gördü, bu ülke darbe gördü, Boyabat bütün bu zorlukların aşılması aşamasında, ülkemizin kalkınmasında Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman destek oldu. Bu yüzden ben buraya bir hizmet binasını açmaya değil Boyabatlılara Allah sizden razı olsun demeye geldim.

Boyabatlı hemşehrilerimizin önünde saygıyla eğiliyor, bu Belediye ve Kaymakamlık binalarımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum ’’ dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da açılış törenine telefonla bağlanarak ’’  Boyabatlıların 14 Mayıs’a hazır olduğunun seslerini duyuyorum.  Coşku dolu heyecan dolu bir gün diliyorum sizleri Allah’a emanet ediyorum. ‘’ dedi.

İlçe Müftüsünün duaları ile kurdele kesimi sonrası Bakan  Süleyman Soylu  Boyabat Belediyesi ve İlçe Kaymakamlık Binasını gezdi. Çalışanlara kolaylıklar dileyen Bakan Soylu çekilen hatıra fotoğrafı sonrasında ilçeden ayrıldı.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2023, 17:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
tanıyan tanır
tanıyan tanır - 1 yıl Önce

sayın cumhurbaskanimiz telefon bağlantısında kaymakamlık ve emniyet binası çok yakıştı cümlesi kullanıyor lakin boyabatta emniyet değil belediye ve kaymakamlık yanyana hatta açılışı yapılan da hükümet konağı sayın soylunun Boyabat sonrası olan Tosya mitingini izlediğimde anladım ki açılan emniyet ve kaymakamlık Tosya ilçemize aitmiş uyanTürk evladı uyuma uyan 30 kupana alınmadı bu vatan sözü yine gerçek ve yerinde bir söz oldu Boyabat adına üzüldüm açıkçası

kuzeyli
kuzeyli - 1 yıl Önce

ne kalabalıktı ya.

gercekci
gercekci - 1 yıl Önce

orada olanlara sormak istiyorum ilçemizde resmi kurumlardan toplanan meymurların işi ne orada

SIRADAKİ HABER

banner115