Hasan Bağcı Sinop Ak Parti Aday Adayı oldu

Hasan Bağcı Sinop Ak Parti Aday Adayı oldu

Hasan Bağcı Sinop Ak Parti Aday Adayı oldu

Boyabat’ta 15 yıldır işletmecilik yapan Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan yardımcısı Hasan Bağcı 14 Mayıs 2023 seçimleri için Sinop AK Parti Aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Bağcı açıklamasında ‘’Kıymetli hemşehrilerim, kuruluşundan bugüne gönül bağı ile bağlı olduğum AK Parti camiasının bir ferdi olarak bugün yeni bir yola çıkıyorum. Çıktığım bu yolda tek gayem milletimize ve memleketimize hizmettir. 21 yıl önce milletimizin bağrından filizlenmiş, milletimizle büyümüş, milletimizin menfaati, ülkemizin yarınları için kök salmış AK Parti’nin bir ferdi olmaktan, millete hizmet çatısı altında bulunmaktan büyük onur duyuyorum. Biz bu davaya millet ve memleket davası oluğu için sarıldık. Bugün gerek yaşadığımız küresel ekonomik kriz gerekse 11 ilimizi derinden yaralayan ve asrın felaketi olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle millet olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Devletimiz, her zorlu süreçte olduğu gibi bugün de milletinin yanında olmuş, yaraların sarılması adına gerekli adımları atmış ve atmaya da devam etmektedir. 

Bu zorlu süreçte gideceğimiz seçim, memleketin yeniden inşa ve ihyası açısından son derece hayati önem arz etmektedir.  Ülkemiz, AK Parti iktidarıyla 21 yıldır sağlıktan ulaşıma, özgürlüklerden teknolojik devrimlere, savunma sanayisinden güçlü dış politikaya kadar pek çok kıymetli kazanımlar elde etmiştir. 

Önümüzdeki 14 Mayıs seçimi gerek Orta Asya’da gerekse Batı dünyasında kararlı ve dik duruşuyla dış politikada etkin güç kazanan Türkiye’nin daha güçlü ve kararlı adımlarla tarih yazacağı bir döneme giriyor olması açısından son derece kıymetli bir süreçtir. 2023 seçimi Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde başlatılan ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla ülkemiz için yepyeni atılımların hayata geçeceği bir dönem olacaktır. Milletimiz aydınlık ve güçlü yarınları için bir kez daha tek yumruk olarak iradesine sahip çıkacak ve geleceğini emin ellere teslim edecektir. Bu vesileyle çıktığım yolun hayırlara vesile olmasını diliyor demokratik, özgür ve adil bir seçim sürecini ülkem adına canı gönülden istiyorum. ‘’ dedi.

Hasan Bağcı kimdir?

1981 yılında İstanbul’da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini Boyabat’ta tamamladı. Sinop Üniversitesi Kültürel Miras ve Turizm, Erzincan Binalı Yıldırım Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık, Erzurum Atatürk Üniversitesi Yerel Yönetimler mezunu olup halihazırda Sinop Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik bölümü öğrencisidir. Boyabat’ta 15 yıldır işletmecilik faaliyetinde bulunmakla birlikte Boyabat esnaf ve sanatkarlar odası başkan yardımcılığı görevini yürütmektedir. Bağcı, evli ve iki çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2023, 18:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Milletin Sesi
Milletin Sesi - 1 yıl Önce

Acıklamayı bile kendi yapmamıştır , sipariş yazılmıstır

Ömer kılıç
Ömer kılıç - 1 yıl Önce

Rabbim çıkmış olduğun bu kutlu yolda Yar veYardımcın olsun t

SIRADAKİ HABER

banner115