Gazeteci Ömer Aytekin Gökdere Mahallesi Muhtar Adayı Oldu

Gazeteci Ömer Aytekin Gökdere Mahallesi Muhtar Adayı Oldu

Gazeteci Ömer Aytekin Gökdere Mahallesi Muhtar Adaylığını Açıkladı.

İlçemizin Sevilen Simalarından Boyabat Gündemi Gazetesi Sahibi Ve Yayın Yönetmeni Ömer Aytekin 31 Mart 2019 Mahalli Seçimlerde 47 Yıldır İkamet Ettiği Gökdere Mahallesine Muhtar Adayı Olduğunu Açıkladı.

Aytekin Yaptığı Kısa Açıklamada Şunları Söyledi. “ 1972 Yılından Bugüne Çocukluğumun, Gençliğimin, Geçtiği Bende Çok Emeği Olan Mahalleme Hizmet Etme Vaktinin Geldiğini Sanıyorum.

Mahallemizin Dünde Bugüne Sorunlarını Biliyorum İnşallah Sizlerin Dua Ve Desteği İle Hizmetlerin En İyisini Yapacağıma İnanıyorum Ve Desteklerinizi Bekliyorum” Dedi.

Ömer Aytekin Kimdir?

1968 Yılında Boyabat’ta Doğdu İlk Orta Öğrenimini Boyabat Dumlupınar İlk Okulunda Ve İstanbul’da Tamamladı. 1981 Yılında Boyabat’a Dönen Aytekin Serbest Meslek Ve Esnaflık Yaptı.

2011 Yılında Gazetecilik Mesleğini Boyabat Sabah Gazetesi Acentesinde Başladı, Daha Sonra Sırası İle Boyabat Gazetesi, Boyabat Haber Gazetesi, Haber Sitelerinde Reklam İlan Sorumlusu Ve Muhabirlik Yaptı. 2015 Yılında Kendine Ait Olan Boyabat Gündemi Haber Gazetesini Kurdu Ve Halen Bu Gazetenin Yayın Yönetmeni Olarak İş Hayatına Devam Etmektedir.

SSK Emeklisi Olan Aytekin Ve Taner, Tarık, Burak Talha İsimli Üç Çocuk Babası

Boyabat Sesi Ailesi olarak Ömer Aytekin'e seçim süreci için başarılar diliyoruz.

-haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2019, 15:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115