Fatih Dinar Boyabat Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı

Fatih Dinar Boyabat Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı

Boyabat ilçesinde 31 Mart Yerel seçimleri öncesi Ak Parti İlçe Başkanlığında düzenlenen programda Fatih Mehmet Dinar, AK Parti'den Boyabat Belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Başvuru evraklarını teslim alan İlçe Başkanı Kadir Çok, Fatih Mehmet Dinar’a başarılar diledi. Dinar, burada yaptığı konuşmasında ; Değerli dostlarım, kıymetli büyüklerim beraber yol yürüdüğüm ak davanın neferleri.  Seçimlerin başta Boyabatımız olmak üzere ülkemiz ve milletimiz adına hayırlar getirmesini cenabı haktan niyaz ediyorum. Dünya mazlumlarının sesi olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde memleketimize 18 yıllık  deneyim ve tecrübelerim ışığında, hizmet etmek adına rabbimin rızasını milletimin rızasını alarak aday adaylığı başvurusunda bulunuyorum. Açıklanan aday kim olursa olsun tek gayemiz Boyabatımızda hizmet ve gönül belediyeceğiliğinin devam etmesidir. Zaman birlik zamanı , zaman kardeşlik zamanıdır bizim sevdamız Boyabat sevdasıdır. Hepiniz Allah’a emanet olun birliğimiz daim olsun inşallah ‘’ dedi.

Program Ak Parti ilçe binası önünde çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2023, 20:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 6 ay Önce

en kalabalık karşılamayı fatih bey gördü şu ana kadar, en güçlü adaylardan biri gibi duruyor

Mustafa TAN
Mustafa TAN - 6 ay Önce

Boyabat Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için adım atman harika bir haber! Topluma hizmet etme arzun ve değişim için adım atman gerçekten takdire şayan. Ne kadar tutkulu ve özverili bir insan olduğunu bir yakının olarak çok iyi biliyorum. Adaylık sürecinde sana başarılar diliyorum ve en iyi şekilde ilerlemeni temenni ediyorum.

MURAT 5734
MURAT 5734 - 6 ay Önce

HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM

Uğur
Uğur - 5 ay Önce

En büyük başkan fatih başkan

SIRADAKİ HABER

banner115