CHP'li Karadeniz : Müjde Verildi İcraat Yok

CHP'li Karadeniz : Müjde Verildi İcraat Yok

CHP’li Karadeniz: Müjde Verildi, İcraat Yok 

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, 2018 yılı yatırım planına alınan Gerze Şehir Stadyumu projesi ile ilgili herhangi bir çalışma başlatılmadığını söyledi.  

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, 2017 tarihinde Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ile birlikte dönemin Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret ettiklerini ve Bakan Bak’a Gerze Şehir Stadyumu ile ilgili projeyi sunduklarını hatırlatarak, yaptıkları görüşmeler neticesinde projenin 2018 yılı yatırım planına alındığını ancak 1 yılı aşkın bir süre olmasına rağmen bölgede herhangi bir çalışma başlatılmadığını söyledi.  

Bu süre zarfında da yine 1 Şubat 2018 tarihinde AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş’in ‘Gerze’lilere müjde’ adı altında kendileri tarafından sunulan ve onaylanan projeyi SMS ve Basın Bülteni aracılığıyla kamuoyuna duyurduğunu ifade eden CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz; “2019 yılına geldiğimizde ise 2017-2018 sezonunu namağlup olarak şampiyon tamamlayan Gerze Belediyespor, yaklaşık 400 çocuk ve gence spor dalında yatırım sağlayan Gerze Belediyesi’nin AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş tarafından müjdelenmesinin ardından Şehir Stadı’nda hiçbir çalışma yapılmayıp, hala tarla görünümünde ki sahada müsabakalar yapılmaktadır” dedi.  

MÜJDELENEN PROJELER NEDEN BAŞLATILMADI 

Kendilerince yapılan girişimler sonucu kabul ettirilen projenin AK Parti Sinop Milletvekilince müjdelenmesine rağmen, bölgede 1 yılı aşkın bir süredir herhangi bir çalışma yapılmamasının merak konusu olduğunun altını çizen CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, konunun takipçisi olacaklarını söyledi. 

Karadeniz; “400 tane çocuk ve gencimizi gerek kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, gerekse sportif anlamda ilimizi ve ülkemizi temsil edebilmeleri hususunda birçok yatırım yapan Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ile birlikte 08 Ekim 2017 tarihinde dönemin Gençlik ve Spor Bakanı Sn. Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etmiş ve ilçe Şehir Stadı’yla ilgili bir proje sunmuştuk. Takipçisi olduğumuz projenin onaylanması hususunda birçok çalışma yürütmekle beraber işin takibini de biran olsun elden bırakmadık. Bu hususta 1 Şubat 2018 tarihinde onaylanan proje AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş tarafından “Gerze’ye Müjde” adı altında verilmiş ve bilgi akışı sağlanmıştı. Bu proje çalışmalarının yürütüldüğü dönemde şahsım ve Sn. Belediye Başkanımız Osman Belovacıklı tarafından birçok mücadele vermiştir. Benim merak ettiğim husus ise, Sayın Nazım Maviş bunu müjdelediği halde geçen 1 yıllık süre zarfında neden bir çalışma yaptırmadı? Müjde var, icraat neden yok? Bizler tarafından yürütülen ve onayı sağlanan bu çalışmaları üstlenen Sayın Maviş, müjdelediği bu projenin çalışmalarını neden başlatmadı? Sinop genelinde spora ve sporcuya yaptığı yatırımlarla övgüyü hak eden Gerze Belediyesi’nin Şehir Stadı Projesi hususunda çalışmaların biran önce başlamasını temenni ediyoruz. Bölgede çalışmaların başlaması hususunda konunun yine en yakın takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz” diye konuştu.  

-Haber Merkezi 

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2019, 13:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115