CHP İl Başkanlığı'ndan Boyabat Sesi Gazetesi'ne ziyaret

CHP İl Başkanlığı'ndan Boyabat Sesi Gazetesi'ne ziyaret

CHP İl Başkanlığı'ndan Boyabat Sesi Gazetesi'ne ziyaret

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Boyabat'a gelen Cumhuriyet Halk Partisi Sinop İl Başkanı  Av. İnan Savaş Yüksel gazetemizi ziyaret etti. 
Boyabat  Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Alarslan ve ilçe teşkilatı  ile bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Boyabat'a gelen  Cumhuriyet Halk Partisi Sinop İl Başkanı Av. İnan Savaş Yüksel, Boyabat Sesi Gazetesi sahipleri İsmet Sezer ve Ali Sezer'i ziyaret etti. 
Sohbet havasında geçen ziyarette Boyabat'ın ve Sinop'un sorunlarına değinen Yüksel  '' Vatandaşlarımızın ekonomik çıkmazda nasıl sıkıldıklarının, hayatlarını devam ettirebilme adına ne zorluklara katlandıklarının farkındayız. Bunlarla ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. İlimiz ve ilçelerimizin sorunlarını mevcut iktidar gibi görmezden gelemeyiz. İnşallah seçimlerden sonra vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye yönelik adımlarımızı atacağız. Ramazan ayının ülkemiz ve dünyamız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. ifadelerine yer verdi.

Başkan İnan Savaş Yüksel daha sonra  gazete personeline çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz imtiyaz sahibi Ali Sezer ziyaret sebebiyle, İl Başkanı İnan Savaş Yüksel'e ve Boyabat İlçe  teşkilatına teşekkür etti. 

-Boyabat Sesi
 

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2022, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115