Boyabat’ta Yeniden Refah Partisi stant açtı

Boyabat’ta Yeniden Refah Partisi stant açtı

Boyabat’ta Yeniden Refah Partisi stant açtı

Boyabat’ta Yeniden Refah Partisi ilçe başkanı Şevket Maviş ve partililer stant açtı. Konuya ilişkin konuşan İlçe Başkanı Şevket Maviş ‘’

Biz Yeniden Refah Partiliyiz,biz Milli Görüşcüyüz,yağmurlarda ıslanmayız. Soğuklarda üşümeyiz. Biz inandığımız davamıza koşarak gideriz. Koşarak gidemezsek yürüyerek gideriz. Yürüyerek gidemezsek sürünerek gideriz. Isınarak gidemezsek üşüyerek, hatta donarak gideriz. Kendimizi sorumlu hissederiz. Herkes bana ne benim işim değil derken ben yaparım diyerek ileri atılırız. Mazlumun hakkını alıncaya kadar zalimin karşısında, mazlumun yanında dimdik durarız.

Kim var diye seslenince sağımıza solumuza bakmadan "BEN VARIM" deriz.

Bize öyle olmayı öğretti ERBAKAN hocam yaşayarak.

Bizim Boyabat topraklarında uykudan önce kadınlar uyanır. Sonra güneş doğar. Çünkü güneşi kadınlar doğurur.

Kadın kolları başkanlarımızla birlikte Boyabat Adnan Menderes Bulvarı üzerinde (Büyükcami meydanında) dondurucu soğuk havaya rağmen başlatmış olduğumuz

Boyabat"ta  5 bine sen kaldın. Üye sayımız hızla artıyor. Şimdi sıra sende. Üye ol REFAH  gelsin kampanyası çerçevesinde üye standı açtık.

Hava gerçekten çok soğuktu. Soğuktan ellerimiz kalem tutmakta zorlandı ama; sımsıcak insanlarımız partimize üye oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyor, HOŞGELDİNİZ diyorum. Standımızı ziyaret eden Yönetim Kurulu Üyelerize çok teşekkür ediyorum.

Rabbimiz inşaallah günün hayrını, bereketini, fethini verir. ‘’ ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2023, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115