Boyabat’ta Ak Parti ilçe danışma ve istişare toplantısı yapıldı

Boyabat’ta Ak Parti ilçe danışma ve istişare toplantısı yapıldı

Boyabat’ta Ak Parti ilçe danışma ve istişare toplantısı yapıldı

İlçedeki Zafer Otel salonunda gerçekleştirilen yemekli toplantıda konuşan AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, ilk günkü heyecanları ve azimleriyle millete hizmet vermenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, bundan sonra da karşımıza çıkacak komplo ve engelleri yıkarak halkımızın huzur, mutluluk ve refahı için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi

Maviş, konuşmasında "Burada bu akşam partimize çok emek vermiş kardeşlerimiz kanaat önderlerimiz ve esnaflarımız ile bir aradayız. Yeni göreve başlayan ilçe başkanımız Kadir Çok'u ve yönetimini kutluyorum. Boyabat'ta bizim birliğimiz, beraberliğimiz çok önemlidir. Biz gücümüzü ve enerjimizi tüm ülkemize olduğu gibi ilimiz ve Boyabat'ta hizmet vermek için bu görevlere talip olduk. Verdiğimiz sözleri ve vaatlerimizi de tek tek yerine getirdik. Şükürler olsun Allah'ıma, yüzümüzün akıyla vatandaşlarımızın karşısına çıkıyoruz.

İlçe başkanlarımızla, kadın ve gençlik kollarımızla beraber sahaya çıkıyoruz. Önümüzdeki seçime güçlü bir şekilde çıkmak istiyoruz. Bu temenni ile bu gece buraya katılım sağlayan Ak Parti ilçe teşkilatımıza, geçmiş dönem belediye ve ilçe başkanlarıma teşekkür ediyorum. Hedef 2023 - Türkiye Yıldız başlıyor. Durmak yok, yola devam." dedi.

Konuşmalar sonrasında geceye katılan davetlilerin istek ve dilekleri dinlenip, protokol tarafından cevaplandırıldı.

Toplantıya Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Çok, mevcut ve önceki Ak Parti ilçe başkan ve yöneticileri, il genel meclis üyeleri, muhtarlar, stk temsilcileri ve partililer katıldılar.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2022, 12:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
:)
:) - 1 yıl Önce

Akp gece gündüz sovenlerin hepsi yemekte komedi gibi ah bu menfaat ah bu çıkar iki yüzlülük

Boyabatlı
Boyabatlı - 1 yıl Önce

Sayın Coşar, memur olnayan birini hangi kanuna göre ve ne karşılığında başkan yardımcısı olarak atadın. Açıklada bizde öğrenelim.

Boyabatlı
Boyabatlı - 1 yıl Önce

Vekil vatandasın karşısına yüzünün akı ile çıkıyormuş. Sinopta kardeşinin oturduğu binanın yeri sit alanımı değilmi. Bu bina senin gününe yapıldımı yapılmadımı.

Boyabatlı
Boyabatlı - 1 yıl Önce

Birlik beraberlikten bahseden vekil, küstürdüklerin içinde bir çalışman varmı

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138