Boyabat'ta MHP'nin "Adım adım 2023 ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma" programı düzenlendi

Boyabat'ta MHP'nin "Adım adım 2023 ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma" programı düzenlendi

Boyabat'ta MHP'nin "Adım adım 2023 ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma" programı düzenlendi

Boyabat ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından organize edilen ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma" temalı program düzenlendi.

Boyabat MHP ilçe teşkilatı tarafından 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi Salonu'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programa, MHP MYK Üyesi Davut Haskırış, MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, MHP MYK Üyesi Murat Kotra, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, MHP Sinop İl Başkanı Hikmet Çınar, Ak Parti Boyabat İlçe Başkanı Mustafa Yaylaoğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve partililer katıldı.

Düzenlenen programda partililere hitap eden MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, bu toplantıların Anadolu'nun dört bir yanında tesis edilmesinin bir sebebi var, dedi.

Bulut, konuşmasında "Bu sebeplerin başında 15 Temmuz 2016 yılında yapılan darbe girişiminden sonra tüm küresel oyunları bozacak şekilde Milliyetçi Hareket Partisi'nin Sayın Cumhurbaşkanımız ile birlikte bir araya gelerek geçmişe dair en ufak bir nefsi muhasebe yapmaksızın Türk Milletinin geleceği için yeni bir perde açması ve Anadolu İnsanının istek ve iradesi doğrultusunda Cumhur İttifakını inşa etmiş oldu.Karşımızda bulunan grup bu ittifakı dağıtma adına ellerinden geleni arkasına koymamaktadır.

Cumhurbaşkanımızı yalnızlaştırabilmek için bu ittifakın dağıtılması ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin buradan koparılması adına her gün çalışma gerçekleştiriyorlar. Bu oyunları bozmak maksadıyla bunları vatandaşlara anlatmak için sahadayız. Amaçları Milliyetçi Hareket Partisi'nin Cumhurbaşkanımıza olan gönül bağını zedeleyip koparmak devamında da sandıkta Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek istiyorlar. İnşallah biz bu oyunlara gelmeyeceğiz.

Karşımızdaki oluşum Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli ile Anadolu insanının arasındaki bağı koparmak maksadıyla kapı kapı dolaşarak ilmek ilmek işlemeye çalıştılar. Devlet Bahçeli olduğu müddetçe Mhp'den bir şey olmaz diyerek kara propagandalarını yaymaya çalıştılar. Kendi güdümlerinde bir Milliyetçi Hareket Partisi oluşturma fikirlerini başaramadılar.

15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi gecesi korktukları oldu ve ilk ses Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli'den geldi. Genel Başkanımızın o gece yanında olanlardan biri olarak söylüyorum o gece Sayın Devlet Bahçeli darbeyi kimin yaptığına bakmaksızın meşru hükümetin yanındayız, devletin yanındayız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındayız diye tüm dünyaya haykırdı. O gece sizlerin de desteği ile en büyük emperyal girişim bu hainlerin başlarına yıkıldı.

16 Temmuz günü bu topraklar bir daha böyle hain saldırılar görmesin diye sizlerin de gözlerinden aldığımız mesajla Cumhur İttifakını inşa ettik. Cumhur İttifakı bu kapsamda emperyalistlerin Anadolu'ya sızma girişiminin önündeki en büyük settir duvardır.

Bizlere düşen her gün Anadolu'da kapı kapı dolaşıp bunları anlatarak bu sancağı düşürmeyeceğiz. Ayağımızda çarık olmasa bile yürümeye, anlatmaya, bağırmaya, haykırmaya devam edeceğiz. Bizleri yalnız bırakmayın bu toprakları sahipsiz bırakmayın. Allah hepinizden razı olsun." ifadelerine yer verdi.

MHP MYK Üyesi Davut Haskırış, konuşmasında Cumhur İttifakı'nın devamı ve zillet ittifakının yıkılması için güçlü bir MHP'ye ihtiyaç vardır, dedi

Haskırış, konuşmasında "Biz Cumhur İttifakı olarak sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı 2023'te cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz. Kim ne yaparsa yapsın, seçeceğiz. Meydanlar boş değil. Abdülhamit 36 sene iktidarda kaldıktan sonra bütün muhalefet diyor ki Abdülhamit gitsin, her şey düzelir. Aynı günleri yaşıyoruz. 110 sene geçse bile aynı olayı yaşıyoruz. Allah 15 Temmuz 2016'da oluşan Cumhur İttifakı'nı daim eylesin. Sizlerden Milliyetçi Hareket Partisi için oylarınızı istiyoruz. Güçlü bir MHP hem Cumhur İttifakı'nın devamı hem de zillet ittifakı oluşumunu hangi şartta olursa olsun yıkacaktır. Allah yar ve yardımcınız olsun." ifadelerinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Sinop İl Başkanı Hikmet Çınar da konuşmasında 15 Temmuz 2016 bu ülke için bir milattır, dedi.

Çınar, "Biliyorsunuz gemilerimiz sondaj çalışmaları yapıyor enerjideki dışa bağımlılığımızı engellemek için her türlü çabayı gösteriyorlar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve genel başkanımız Devlet Bahçeli'nin iç ve dış mihraklara karşı ittifak yaparak bugünkü duruma gelmemizi sağladılar.

Savunma sanayi ile birlikte 3-5 sene sonra doğalgazı ile ülkemizin refah düzeyi yüksek üreten bir ülke olacağını göreceksiniz.

Devletin varlığını Ayancık'ta herkes gördü. Devlet personelimiz 3 ay boyunca Ayancık'ta yattı seferber oldular. Helikopterler, uçaklar, gıda yardımları ödenekler ile bu devlet bunları yaptı. Ama bunu yıkmak isteyen bunun karşısında olan bir ittifak var. Bu sebeple bir olacağız diri olacağız hep birlikte bunu başaracağız inşallah." ifadelerinde bulundu.

Program hatıra fotoğrafları çekimiyle sona erdi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2022, 16:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115