Boyabat'ta doğal gaz çalışmasından zarar gören yollar yeniden yapılıyor

Boyabat'ta doğal gaz çalışmasından zarar gören yollar yeniden yapılıyor

Boyabat'ta doğal gaz çalışmasından zarar gören yollar yeniden yapılıyor

Boyabat'ta doğalgaz çalışmaları sonrasında altyapısı biten yollar belediye tarafından tekrardan yapılıyor.

Sinop’un Boyabat ilçesinde Doğalgaz altyapı çalışmaları sebebiyle bozulan yollarda Belediye Ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Boyabat’ın dört bir yanında çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Coşar çalışmaları yakından takip ederek ekiplerden bilgi alıyor.

Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden itibaren önceliklerini bozulan yollara verdiklerini ifade eden  Başkan Coşar  konuya ilişkin yaptığı açıklamada ; ‘’  Boyabatımızın dört bir yanında yol almaya devam ediyoruz.Esentepe ve Yıldız Mahallelerimizde devam eden yol çalışmalarımızı Başkan Yardımcımız Şinasi Kahraman  Bey ile yerinde inceledik. Yenilenen yollarımız daha güzel ve daha güvenli olacak. Çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz ‘’ ifadelerine yer verdi.

- Boyabat Sesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
...
... - 1 yıl Önce

Yıldız mah. Gazi CAD. Hala neden yapılmıyor!!! Kazık bir şekilde emniyet bandı ile kapatılmış bir çukur duruyor. Hem de tehlike arz etmekte

Boyabatlı
Boyabatlı - 1 yıl Önce

Kaldırımda dondurma satan kaldırım denetimi yapmış. Hüseyin hocam sizi severim ama başkan yardımcısı olarak atadığın zatı hiç yakıştıramadım.

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138