Boyabat Seyir Kulesi ve Cam Teras ile ilgili önemli gelişme

Boyabat Seyir Kulesi ve Cam Teras ile ilgili önemli gelişme

Boyabat Seyir Kulesi ve Cam Teras ile ilgili önemli gelişme

Boyabat’ta 2018 yılında yapımına başlanan Seyir Kulesi ve Kırkkızlar Kayası üzerinde 2020 yılında yapımına başlanan Cam Teras projeleriyle ilgili  Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Coşar önemli açıklamalarda bulundu.

2018 yılında ilçe turizmine katkı sağlamak amacıyla  Boyabat Erenlik Tepesi’nde yapım çalışmalarına başlanılan 57 metrelik  Seyir Kulesi ve Boyabat Kırkkızlar Kayası üzerinde 2020 yılında inşaat çalışmalarına başlanılan Boyabat Cam Teras projeleriyle ilgili Belediye Başkanı Hüseyin Coşar açıklamalarda bulundu. 

Boyabat Sesi Muhabirine konuşan Başkan Coşar vatandaşlar tarafından akıbeti merak edilen iki projenin yakın zamanda ihale aşamasına geçeceğini ifade etti.

Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Coşar konuya ilişkin  ‘’Boyabat Cam Terası Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı destekliydi, bir projeydi müteahhitin iflas etmesi sonucu durduruldu ve hukuki süreç başladı. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı ile görüşmelerimiz sürüyor. Vekilimizin devreye girmesi sonucuda verilen desteğin geri çekilmesi engellenmiş oldu. Bir kaç ay içerisinde  bu projeyle ilgili ihale aşamasına geçilecek.

Bizler için bitirilmesi gereken önemli bir proje de Boyabat Seyir Kulesi projesidir.Kuleyi yapan  müteahhit firmayla sorunlarımız vardı, bu firmalar pes etmiyorlar hukuki süreçleri devam ediyor ve uzun sürebiliyor. Maliyetleriyle ilgili de  bir artış oldu. Yaptığımız çalışmalar netincesinde önümüzdeki ay ihaleye çıkmayı planlıyoruz.’’ dedi.

- Boyabat Sesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
x
x - 1 yıl Önce

önce köstebek yuvasına dönen yolları yapında

vatandaş
vatandaş - 1 yıl Önce

ne saçma yatırım bunlar.

seyfo57
seyfo57 - 1 yıl Önce

Tabi canım 10 trilyon daha harcayın çok paranız var ya Başkan. Her iki projenin de yapılış amacı belli sırada Topal Çam var orada da amaç belli. Yarıda kalacak olan bir proje ve asıl iş bitince burası da yarım bırakılacak suçlu yine müteahhit olacak. Nedense ihale verdiğiniz her müteahhit iflas ediyor. Merak ediyorum..

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138