Boyabat MHP ilçe başkanı Mehmet Fevzi Erdoğan'dan basın açıklaması

Boyabat MHP ilçe başkanı Mehmet Fevzi Erdoğan'dan basın açıklaması

 MHP BOYABAT İLÇE BAŞKANI MEHMET FEVZİ ERDOĞAN'DAN BASIN AÇIKLAMASI

MHP Boyabat İlçe Başkanı Mehmet Fevzi Erdoğan, kendisiyle ilgili sosyal medyada yayınlanan bazı paylaşımlar ile ilgili yaptığı açıklamada

"FARE SARHOŞ OLUNCA KEDİYİ ARARMIŞ..

Allaha şükürler olsun Boyabat'ta yaşayan güzel insanlar toplantılarımıza katılarak üye oluyorlar, toplantılarımıza katılıp dertlerini, sıkıntılarını anlatıyorlar insanlarımızla butunleşiyoruz, kardeşlerimizi kucaklıyor ve her şekilde ÜLKÜDAŞLARIMIZLA  ilgileniyoruz.
BOYABAT  MİLLİYEYETCÇİ HAREKET  PARTİSİ  ilçe teşkilatı olarak siyasi çıkar gözetmeksizin, hak bildiğimiz yolda çalışmalarımızı yürütmekteyiz.
Ne oldu'da birden bazı şahıslara, kendileri aynaya  bakmadan fitne fesat üretme telaşına düştüler
Malum kişileri halkımız benden iyi biliyor, ben onların seviyesine inmek istemiyorum.

Çünkü BEN  ÜLKÜCÜYÜM; 

12 EYLÜL 1980 de yargılandım 17 yıl hüküm giydim. Yaş ufaklığından dolayı 4 yıl 8 ay ceza yattım sinop cezaevi-Çorum Askeri cezaevi-Erzincan Askeri cezaevi Çorum Mecit özü cezaevlerinde yattım.
Benim ÜLKÜCÜLÜĞÜMÜ  kim tartışabilir en ufak partime ihanetim yok, cizgimden taviz vermemişim. Partim MHP Liderim DEVLET BAHÇELİ 'dir.
Bu kin nefret nedir, bu tür insanlar ÜLKÜCÜ olamaz.
Şahsıma seviyesizce saldırmak insafsızlık olur, şahsıma karşı fitne-ve felaket tellallığı yapmak çirkefliğin ta kendisidir.
Hakkımızda dedikodu yapanlara,fitne üretenlere, iftira atanlara,herkes kendi üzerine düşen payı alırsa yazımın anlamı daha çok artar.
Düştüğümüz zamanlar oldu ama ne iteni unuttuk nede tutmayanı 
İnsanlar seviye aramıyor artık en yağcı, en taklacı, en yalaka, tipleri yanına topluyor.
Tabi o zamanda öz guveni yüksek, liyakatlı insanlar bu tiplerle yan yana durmaktan ar edip kenara çekiliyorlar.
Bu ucuz insanlar ne yazıkki virüs gibi dağılmış her yerde.
Her BOZKURT yapana aferin deriz ama ÜLKÜCÜDÜR diyemeyiz.
Bazıları ÜLKÜCÜLÜĞE yakışmayan hal,hareket karaktersizlik,onursuzluk vede inançsızlık,yaptıklarından ÜLKÜCÜ diyemeyiz.
ÜLKÜCÜ ihlaslı,imanlı,sebatlı vefalı,karakterli,sadakatli LİDER  TEŞKİLAT DOKTRİN bilene deriz.
Iyilerin değil, iyi oynayanların dünyası olmuş.
Hadsizlik ve densizlik çukurunda çürüyen zavallılar.
MHP çatısı altında bulunmuş olanlar, şeytani ve şehvetli düşünceleri olanlar ÜLKÜCÜ HAREKET 
içerisinde bulunamazlar. Saygılarımla"
ifadelerinde bulundu
                   MHP BOYABAT İLÇE BAŞKANI 
                      MEHMET FEVZİ ERDOĞAN

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2020, 14:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ulkucu
Ulkucu - 4 yıl Önce

Hadi ordan uc kagitci senin ne olduğunu herkes biliyor görevden ayrıldığında çevrende adam kalmadı sana yanındakiler hesap soracak daha

ŞÜKRÜ KAYA
ŞÜKRÜ KAYA - 4 yıl Önce

Cezaevinde yatıncamı ülkücülük oluyor.Daha önceki mhp'nin ilçe başkanları olan Rahmetli Abdullah Akça,Hayri soyuren,Mahmut Çörtü,Mustafa tüney bunlar cezaevinde yatmadı.Bunlar ülkücü değilmi o zaman.Bugüne kadar ilçe başkanlığı yapan başkanlarımızdan acaba şu anda kaç kişi yanında.kimseye iftira falan atmıyoruz.Basın yayın yoluylada kimseyi kandırma.Ülkücülük senin tekelinde değil.Ülkücülüğe yakışan bir başkan olsaydın Mhp Boyabat belediye başkan adayı Şükrü Kaya'nın ve partinin yanında durardın.Boyabat seni iyi tanıyor.Poz veripte kendini aklamaya çalışma.Halkımızı kandırma.Aklanmak istiyorsan Mhp genel merkezinde buluşalım belgelerle resimlerle konuşalım.Ankarada bir adam bularak,bir yerleride kullanarak,yalancı tebessüm yaparak,çiçek dağıtarak bu işler olmuyor.Partiye üye yaptığını her gün toplantı yaptığını belirtmişsin.2 dönemdir ilçe başkanlığı yapıyorsun daha bir kez olsun bir icraatını basın yoluyla açıklamadın,eski başkanlık döneminde üyelerden topladıklarını nerelere harcadığını açıklamadın,iftarda ve toplantılarda verdiğin yemeklerin parasını karar defterine bile yazmadın.işadamlarından aldığın hibelerin hesabını veremedin.Boyabatta bir çok esnafa borcunu veremedin senden sonra gelen başkan ve yönetimini rezil ettin.Sen herkesi kandırabilirsin ama beni ve diğer ülküdaşlarımı asla kandıramazsın.Tüm Boyabat'lı hemşehrilerime ve ülküdaşlarıma Saygı ve sevgilerimi sunarım.

Kamil can
Kamil can - 4 yıl Önce

Görsel herkes senin için canımı vermeye hazır

Boyabatlı
Boyabatlı - 4 yıl Önce

Yazık. Boş işler bunlar.

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138