Boyabat MHP'de, Yeni Yönetim Göreve Başladı 

Boyabat MHP'de, Yeni Yönetim Göreve Başladı 

Boyabat MHP'de, Yeni Yönetim Göreve Başladı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından MHP Boyabat İlçe yönetimi olarak atanan yeni yönetim kurulu üyeleri, Mehmet Fevzi Erdoğan'ın başkanlığında görevi devraldı. 

MHP Boyabat İlçe Başkanlığı salonunda, MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır tarafından göreve atanma yazısı verilerek başkanlığı devralan Mehmet Fevzi Erdoğan, kendisine bu görevi layık gören genel merkez ve Sinop yönetimine teşekkür etti. 

Erdoğan, konuşmasında "Genel başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin takdirleri, teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı sayın Prof. Dr. Semih Yalçın'ın tensipleri ve Sinop il başkanı sayın Ali Çakır'ın talimatları ile MHP Boyabat İlçe Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. 

Ömrümüzü vermiş olduğumuz davamıza hizmet etmek, bizler için bir ibadettir. Bizler bu davaya gönlümüzü verdik, her türlü çilesine de talip olduk. Rabbim çıktığımız yolda yar ve yardımcımız olsun."
dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Sinop İl Başkanı Ali Çakır, MHP Boyabat İlçe Başkanlığı salonunda yapılan görevlendirme programında yaptığı konuşmasında üç hilali en yükseklere dikmek için yeni bir yapılanmaya gittiklerini söyledi. 

Çakır, konuşmasında "İki buçuk ay önce genel merkezimiz beni Ankara'ya davet ederek, daha önce MHP Sinop milletvekilliği adaylığım için istifa etmiş olduğum il başkanlığı görevini tekrar bana verdiler. 

Biz de baş üstüne dedik, görevi devraldık. Bizde sadakat var, liyakat var. Ülkücüler, vatanını memleketini seven insanlardır. Bizim önceliğimiz, ilk isteğimiz, vatanın bütünlüğü, milletimizin birliği ve dirliğidir. Onun için üçüncü kez atandık, göreve geldik. 

Biz, daha önce birlikte çalıştığımız dava arkadaşlarımızdan kabul görerek, birlikte davamızı şaha kaldıralım, üç hilalimizi en yükseklere kaldıralım diye yeniden bir yapılanma yaptık. Hiç kırmadan, dökmeden öbür arkadaşlarımızla birlikte 'ülkücü, ülkücünün öz kardeşliğinden daha değerlidir'  anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz. Biz istedik ki hep birlikte olalım. Devir teslim bir nöbettir. Biz bu gün varsak yarın yokuz. 

Bizler bu memleketin gerçek sahipleriyiz. Demin ifade ettiğim gibi, amacımız üç hilali en yüksek yerlere dikmektir. Ölürsek şehit oluruz, kalırsak gazi oluruz diyen başka bir millet yoktur. Bu Türk milletidir. Biz inşallah çok büyük atılımlar yapacağız. Çok büyük aşamalar kaydedeceğiz. Şu an zaten kendi silahımızın yüzde sekseninin kendimiz yapıyoruz. Bundan sonra daha güzel şeyler yapacağız.Sizler de buna inanıyorsunuz. Allah gazamızı mübarek etsin. Birlik ve beraberlik içinde, bir aile gibi güzel hizmetler etmemizi sağlasın. 

Mehmet kardeşimizi ve yönetimini yeniden liderimiz ve teşkilat başkanımızın imzaları altında tekrar görevlendirdik. Hayırlı uğurlu olsun."
ifadelerinde bulundu.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2019, 17:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
İSİM YOK
İSİM YOK - 4 yıl Önce

Adı akp ile anılan Mehmet Fevzi'mi yapacak bu görevi daha önceki başkanlık döneminde'de faydadan fazla zarar sağlamış kendi faydasına işler yapmıştı. anlaşılan yine olacak ali çakır dersen neyse bir şey demeyeceğim .Bahçelinin amacı iktidar yakınlığı değil partiyi bitirmekmiş başarılı oluyor da

Hasan Reis
Hasan Reis - 4 yıl Önce

Sayın Engin başkanımız görevini layıkıyla yerine getirmiştir , seçim zamanı çalışmalırnda ben yanındaydım her zamankinden daha çok çalışmıştı tamam Milliyetçi Hareket Partisi seçimi güzel tamamlayamamıştır ama Engin başkan görevini en güzel şekilde yaptı , karşılığı bu olmalıydı .

ülkücü
ülkücü - 4 yıl Önce

BOYABATMHP İLÇE YÖNETİMİ AKP TİLİDİR. YEMEK PARASINI VERDİNMİ ZAFER LOKANTASININ.KONGERENDE YENİLEN PİDELERİN PARASINI VERDİNMİ.MHP DÖRTYOLDAKİ İLÇE BAŞKANLIĞINI BİR GÜNDE İYİ PARTİYE VERDİNMİ.ALİ ÇAKIR İNŞATININ REKLAAMINI MHP SAYFASINDA YAPTINMI.ALİ ÇAKIR KÜRSÜDE KONUŞMA YAPMAYI BİLİYORMUSUN. CEMİLE TEKİN SENDE KADIN KOLLARI BAŞKANI OLACAKMIŞIN HANİ SEN ÇOK GÜÇLÜŞÜN ÜÇ KİŞİY BİR ARAYA GETİREMESİN.SALİH ÇELİK SEN MHP LİMİSİN İYİ PARTİLİMİ SANADA SORUYORUM.

hakver
hakver - 4 yıl Önce

hayırlı olsun. Daha önceki başkanlıklarınızda birşey görmedik ki şimdi ne görelim. :D

Sevdalı ülkücü
Sevdalı ülkücü - 4 yıl Önce

Tencere yuvarlandı kapağını buldu.Sinop ilinin son iki yüzü biraraya gelmiş.

Hahaha
Hahaha - 4 yıl Önce

MaşAllah çok temiz

Gerek yoktu
Gerek yoktu - 4 yıl Önce

Güzel günler için Engin Aydın tekrar göreve

Boyabatlı
Boyabatlı - 4 yıl Önce

Siz Önce Bohçalıyı değiştirin. o varken bi cacık olmaz sizden.


SIRADAKİ HABER

banner115