Boyabat İYİ Parti İlçe Kongresi gerçekleşti Mithat Mor güven tazeledi
03 Aralık Cumartesi günü Boyabat ilçesinde gerçekleştirilen İYİ Parti Boyabat 3. İlçe Olağan Kongresinde Başkan Mithat Mor güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı seçildi.
15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi salonunda yapılan kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
Kongrede konuşan Başkan Mithat Mor ‘’Ne Mutlu bizlere ki kongremiz beşinci yıl kutlamalarımız havasında geçiyor. Rabbime şükürler olsun boyumuz kutlu olsun. Bizler iyiler hareketinin cesur yürekleri olarak ülkemiz ve milletimiz için taşın altına elimizi değil gövdemizi koymuş bulunuyoruz. Her türlü baskıya zorlamaya haksızlığa rağmen yılmadık yıkılmadık. Dik duruşumuzdan asla taviz vermedik bundan sonra da asla vermeyeceğiz. Geçen 5 yıl içerisinde daha çok çalıştık daha büyük daha güçlü bir aile olduk. Bunu hep birlikte başardık. Değerli gönüldaşlarım İYİ Parti İlçe yönetimi olarak görev aldığımız günden bugüne kadar ilçemizin her yerini karış karış gezerek vatandaşlarımızı dinledik.
Boyabatımızın sorunlarını tek tek kaydettik.Hem ilçe merkezinde hem il genelinde büyük sorunlar olduğunu tespit ettik. Sokak hayvanlarından çevre kirliliğine, altyapı sorunlarından trafik sorununa, kule, seyir terası, katı atık tesisi gibi tamamlanmayan bir sürü proje olduğunu gördük.
Görünen o ki inşallah önümüzdeki dönem bu sorunların çözülmesi bizlere nasip olacaktır.Ben İYİ Parti İlçe Başkanı olarak tam beş yıl geçirdim.Bu süre zarfında bir kardeşiniz olarak söylüyorum Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi bana bir kez bile keşke dedirttirmedi. Kendisine güvenimiz tamdır.
Değerli kardeşlerim kongremize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Kongremiz hayırlı uğurlu olsun.’’ İfadelerini kullandı.
Başkan Mithat Mor’dan sonra konuşan İYİ Parti İl Başkanı Yılmaz Şanlan ‘’ Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in 2015 sonrasında önce parti için demokrasi mücadelesi, sonrasında Türk Siyasetindeki boşluğu doldurmak adına yola çıkıp kurduğu İYİ Parti’nin kuruluş aşamasından bugün kadar olan süreçte Günay Kodaz ablam vardır. Bugün kendisi bizimle birliktedir. Divan Kurulu Başkanımızdır.
Sevgili Boyabatlılar bizler Sayın Genel Başkanımızın liderliğinde vatan millet kaygısı taşıyan, devletine milletine bağlı olan insanlar olarak Türkiye’yi ileriye taşıyacak olacak siyasi kadroları oluşturduk.İktidar ülkenin tüm ana damarlarını tüketmiş durumda. Bizler bu durumdan bir vazife çıkararak vaziyet alması gerekiyordu ,sizlerle birlikte bu hedefimize yürüyoruz. Hepinizin emeklerine sağlık.
İnşallah seçimlerden yüzümüzün akıyla çıkacağız sizlerde Boyabat’ta mahali seçimlerinde buranın yönetimini alacaksınız.Genel Başkanımızın ettiği mücadelenin onda birini bizler verelim gerisi kolay. Rabbim inşallah bizlere bu ülkeyi hizmet etmeyi nasip eder. Kongremiz hayırlara vesile olsun. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum.’’ İfadelerinde bulundu.
Konuşmalardan sonra yapılan seçimde tek listeyle aday olan Mithat Mor yeniden Boyabat İYİ Parti İlçe Başkanı olarak seçildi.
Boyabat İYİ Parti İlçe Yönetimi ise şu şekilde oluştu ;
1- Nurhan Küçükbaş
2- Hayrettin Açıkgöz
3- Fuat Şerolar
4- Asaf Özcan
5- Sezgin Şimşek
6- Zekeriya Kurt
7- Alp Ömer Sütçü
8- Bilal Alp
9- Kubilay Savaş Çilingir
10- Abdullah Karaca
11- Abdurrahman Başdemir
12- Muammer Karabüber
13- Oğuzhan Ulusoy
14- Ahmet Açıkbaş
15- Serdal Çırak
16- Meftun Hekimoğlu
17- Hakan Öz
18- Kadir Özcan
19- Mustafa Özboğa
20- Uğur Sarıoğlu
21- Hüseyin Çil
22- Hidayet Gezen
23- Turgut Yetim
iyi parti boyabat ta çalışmıyor oy potansiyeniz az ak partinin çoook gerisndesiniz çalışın biraz insanlara gidin sorunlarına değinin .