Boyabat İYİ Parti İlçe Başkanı Mithat Mor'dan sert tepki

Boyabat İYİ Parti İlçe Başkanı Mithat Mor'dan  sert tepki

Boyabat İYİ Parti İlçe Başkanı Mithat Mor'dan Bosna'da verilen iftar ile ilgili sert tepki

Boyabat İYİ Parti İlçe Başkanı Mithat Mor Boyabat Belediyesi tarafından Bosna Hersek 'in Vogosca şehrinde verilen iftar yemeği ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Sinop'un Boyabat İlçesi İYİ Parti İlçe Başkanı Mithat Mor Boyabat Belediyesi'nin Bosna Hersek'in Vogosca Şehrinde verilen  iftar yemeğinin maaliyeti hakkında açıklamalarda bulundu. Harcanan paranın israf olduğunu söyleyerek ilçedeki ihtiyaç sahiplerine harcanması gerektiğini vurguladı.

Başkan Mithat Mor yaptığı açıklamada ; '' Boyabat Belediyesi Bosna Hersek'in Vogoşça kentinde bir iftar yemeği verdi. Konu ile ilgili Boyabat Belediyesi ve Başkanı tarafından yapılan haber ve paylaşımlarında  iftar yemeğine belediye başkanı Şefik Çakıcı ve meclis üyelerinin katıldığı söylendi.
Ancak bu iftar yemeği bize göre öncelikle israf olduğu için, sonrasında ise gereksiz ve reklam kokan, oldukça sakil bir davranış olduğundan böyle bir müsrifliğe destek vermemek adına İYİ Partili hiçbir meclis üyesi yemeğe katılmamıştır. İYİ Partili meclis üyeleri böyle bir israf yerine güzel ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı ve onların derdine ortak olmayı seçmiştir.
En önemlisi güzel ülkemizde AKP’nin yanlış ekonomik politikaları sonucu oluşan ve tarihte eşi ve benzeri görülmemiş  ekonomik kriz ilçemizde de şiddetli bir şekilde hissedilmektedir. İlçemizdeki ihtiyaç sahipleri mübarek Ramazan gününde gelecek yardımların yolunu gözlerken 2000 kilometre ötede iddiaya göre yaklaşık 300 bin lira gibi bir parayı harcamak ne derece doğru ?

Bu rakam ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerine harcansa Boyabat’ta belki de bu mübarek günlerde ihtiyaç sahibi kimse kalmayacaktı, böylesi daha iyi olmaz mıydı ?
Kısaca söylemek gerekirse harcanan paranın miktarının ve kim tarafından harcandığının bir önemi yok,  önemli olan tek şey bu para harcanabiliyorsa güzel ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerine harcanmalıydı. Unutmayın, atalarımız “Eve lazım olan, camiye haramdır.
” demişlerdir. '' ifadelerine yer verdi.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2022, 17:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bozkurt
Bozkurt - 2 yıl Önce

Ne oldu, zoruna mı gitti
PKK ve HDP ile birlik olurken sesiniz çıkmaz iken kadım Sultan Fatih emaneti Bosna halkına iftar vermek zorunami gitti...
İpci Avaniler sizi

GERÇEKÇİ
GERÇEKÇİ @Bozkurt - 2 yıl Önce

Başkanım,
Şefik Başkan Sarıkanarya adalarına tatile mi gitmiş de bu kadar kadar sert çıkış yapıyorsun.Gidilen Bosna Hersek Karındaşlarımızla bir iftar yemeği yemiş.Kızılacak o kadar çok işler var ki.......mesela huzur evi inşaatının tamamlanmamış olması sizi üzmüyor mu?
Saygılarımla

ters
ters - 2 yıl Önce

ne atmış be. tüm rakamlar atmasyon

Boyabatlı
Boyabatlı - 2 yıl Önce

Kaldırımı işgal eden dondurmacı da varmıydı?

SIRADAKİ HABER

banner115