Boyabat İyi Parti İlçe Başkanı Adem Işık basın açıklaması yaptı

YRP Boyabat İlçe Başkanı Ercan Türkoğlu'ndan bayram mesajı YRP Boyabat İlçe Başkanı Ercan Türkoğlu'ndan bayram mesajı

Sinop Boyabat İyi Parti İlçe Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Adem Işık Yıldız Mahallesi ile Esentepe Mahallesi sınırında bulunan 1214 m2’lik arsanın satılmasıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Adem Işık yaptığı açıklamada meclis görüşmelerinde yaptığı  canlı yayınların engellenmesinin kabul edilemez bir görüş olduğunu belirterek ;  ‘’ Yıldız mahallesi ile Esentepe mahallesi sınırında, Gençlik merkezinin karşısında bulunan 1214 m2 alana sahip olan 537 ada 2 numaralı parselin kişi talebi üzerine satılması 05.12.2023 tarihli belediye meclisi toplantısında imar komisyonuna gönderilmiş ve 08.12.2023 tarihli imar komisyonunda bu konu görüşülerek 3 oy Kabul 1 oy Ret ile kabul edilmiştir. 

08.12.2023 tarihinde belediye meclisinin ikinci oturumunda komisyon kararı meclis oylamasına sunulmuş ve 7 oy Ret ve 6 oy kabul  ile parselin satışı reddedilmiştir. 

Bu parsel değerli ve yeşil alan olarak kalması gerekmektedir. Burası herhangi bir okul, resmi kurum binası yapılarak değerlendirilebilir. İyi Parti olarak Ret oyu kullandık Ak Parti Belediye Meclis üyelerine göre belediyeye para lazım ve bu parsellerin satılması gerekiyor. Bu parselin satışlıyla ilgili belediye meclisinden red kararının çıkması Boyabat için  büyük bir kazançtır.

İyi Parti belediye meclis üyeleri olarak ilçemizin tüm değerlerini 5 yıldır korumak için elimizden gelen gayreti gösteriyor ve bunu kamuoyuna duyurmaya çalışıyoruz. Daha önce de yaptığımız gibi yılmadan, bıkmadan, korkmadan görevimizi yerine getireceğiz. ‘’ ifadelerini kullandı.

- Boyabat Sesi