Boyabat Chp'de Ramazan Bayramlaşması

Boyabat Chp'de Ramazan Bayramlaşması

BOYABAT CHP'DE RAMAZAN BAYRAMLAŞMASI

Boyabat ilçesi Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

CHP İlçe binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programına CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop İl Başkanı Av. İnan Savaş Yüksel, Boyabat İlçe Başkanı Mehmet Alarslan, il ve ilçe kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile partililer katıldı.

Partililerle bayramlaşmanın ardından konuşan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, genel başkanlarının altı lideri bir masa altında toplayarak birlik ve beraberliği sağlamada büyük katkıları olduğunu vurgulayarak, bu birliktelik ve beraberlik iktidarı değiştirmeye yeter, dedi.

Karadeniz, "Biz her an bir baskın seçim olacakmış gibi hazırlanıyoruz, sizler de partinin verdiği görevi kabul edin ve sorumluluk alın. Ben görev almayım, başkası alsın demeyin.

Sizler Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu olsun, Mansur Yavaş olsun, İmamoğlu olsun tartışmalarına girmeyin. Şuna inanın ki ittifakın belirlediği aday yeni cumhurbaşkanı olacaktır.

Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. ailelerinizle birlikte huzur ve mutluluk dileklerimle bayramınızı kutluyorum" ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2022, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115