Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı istifa etti

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı istifa etti

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı istifa etti

Sinop’un Boyabat İlçesi Belediye Başkanı Şefik Çakıcı 29 Haziran Çarşamba günü düzenlediği basın toplantısı ile görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Ak Parti Genel Merkezi tarafından istifa ettirildiğine dair hakkında çıkan iddialara cevap vermek amacıyla Boyabat Kent Meydanı önünde basın toplantısı düzenleyen Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Başkan Çakıcı yaptığı açıklamada ‘’ Sevgili Boyabatlılar,  bu ayrılık bana da yakışmadı sizlerede ben sizlere yanlış yapmadım. Altı ay öncesinden  sahte hesaplarla kirletmelerler başlayan bir sürecin sonuna geldik.Milletvekilimiz, il başkanımız yerel yönetimler başkanlığımızla istişareler sonucunda partimi düşünerek Boyabat’ı düşünerek, sizleri düşünerek istifa kararı alıyorum.’’ ifadelerinde bulundu.

Belediye önünde toplanan vatandaşlar Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’nın istifa etmemesini, seçimle gelen başkanın seçimle gitmesini istediklerini ifade ettiler. Ayrıca kararını geri çektirmek için uğraşacaklarını söylediler.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2022, 19:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
sefo57
sefo57 - 2 yıl Önce

Boyabat'a hayırlı uğurlu olsun. Merak ediyorum bu kadar Boyabatlı neden toplanıp en büyük başkan bizim başkan diye bağırıyor. Sizlerin gözleri de kör olmuş. Boyabat' ın gelişmesi, düzeni için ne yapıldı beyler.
Otogar yapıldı altında rant, kule yapıldı altında rant, kayalığa seyir terası yapılmak istendi rant, cezaevi kalkıyor rant.
Çok büyük ihtiyaçmış gibi eski otogarın yerine bir yığın bina ve Belediye Başkanlık sarayı yapıldı ana bina hala yerleşime açılamadı.
Boyabat Belediyesi eski yerine sığamıyordu değil mi arkadaşlar. Bu kadar parayı boşuna çarçur etmeye ne vardı. hangi itibardan bahsediyorsun Başkan? Boyabat'ın hayrı için ne yaptınız. Hadi bunları geçelim ( çünkü 20 yıldır göre göre alıştık artık) .
Sen bir Belediye Başkanı olarak nasıl böyle bir duruma düşersin. Halka örnek olacağına, uçkuruna sahip çıkamayıp skandallara malzeme oluyorsun. Zaten Belediye olarak milletin dilindeydiniz. Bunları burada yazmayacağım çünkü kendime yakıştıramadım. Buna yakın bir nedenden dolayı AKP ilçe başkanı değiştirilmedi mi? Sizde alışkanlık olmuş nedense..

Mustafa Kılıçaslan
Mustafa Kılıçaslan - 2 yıl Önce

Eline diline beline sahip çık demişler.bende hasta ak partiliyim ama çok iyi olmuş.edep edep illa edep

Ankara
Ankara - 2 yıl Önce

İstifa kararı vermiyorsun istifa ettiriliyorsun yani atılıyorsun

Mîsafir
Mîsafir - 2 yıl Önce

Bir Boyabatlı olarak belediye baskani ve yanindakilerin kadinlara bakışı beni tiksindirdi gerçekten daha öncede bazı olaylar oldu bilirsiniz çoluğa çocuğa örnek olacak insanların daha fazla dikkat etmesi lazim sizin kendi kizıniza boyle şeyler yapılmasini istermisiniz Ahlak herkese lazim sadece kadinlara degil edep ya hu

Erdoğan
Erdoğan - 2 yıl Önce

Erdoğan gibi bir kişinin yanında dava adamı olarak seçil sonra raydan çıkın...Yıllar önce böyle bir vaka ile çıkacağı belliydi... Şaşırtmadı...Ama etrafında gitme diye alkış yapanları hayret ettik...

Sefo6157
Sefo6157 @Erdoğan - 2 yıl Önce

Kumpas bu kumpas. Tombul tombul m""""" kumpası. Belediye' de daha ne rezillikler çıkacak acaba. Bekleyelim görelim.

Resul yalim
Resul yalim - 2 yıl Önce

Neden istifa etti hangi partidendi baskan

SATİLMİS KARAASLAN İSTANBUL PENDİK
SATİLMİS KARAASLAN İSTANBUL PENDİK - 2 yıl Önce

Sayın başkanım seni destekliyorum dimdik ayakta dur bsarilardiliyorum

SIRADAKİ HABER

banner115