Boyabat Ak Parti, Başkan Çakıcı'ın 2. Dönem Başkan Seçilmesini Kutladı

Boyabat Ak Parti, Başkan Çakıcı'ın 2. Dönem Başkan Seçilmesini Kutladı

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde  Ak Partili Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'nın 2. Dönem Belediye Başkanlığını kazanmasının  kesinleşmesiyle kutlamalar başladı. 

AK Parti Boyabat Belediye Başkan Adayı Şefik Çakıcı 7947 oy alarak, İYİ Parti Adayı Hasan Kara'yı 1713 oy farkla  geçerek belediye başkanı seçilmesiyle birlikte Ak Partili vatandaşlar araçlarıyla şehir turu atıp 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi önünde toplanmaya başladılar. Burada Başkan Çakıcı'nın yeniden seçilmesini müzikler eşliğinde kutlayan vatandaşlar Başkan Çakıcı'nın gelmesini beklediler.

Bir süre sonnra balkon konuşması için Kültür Merkezine gelen Çakıcı, meşaleler ve havai fişeklerin patlamaları eşliğinde balkondaki yerini aldı. İlk Konuşmayı yapan Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, çok duygulu ve mutlu olduğunu ifade edip kendilerine destek veren Boyabat halkına ve alandaki yerini alanlara teşekkür edip mikrofonu Başkan Çakıcı'ya verdi.

Çakıcı konuşmasını şiir okuyarak açtı ve "Teşekkürle Boyabat" diye seslendi. Çakıcı, seçimler sürecinde kendisine destek olan partilliere ve oylarıyla destek veren seçmenlere teşekkür etti. Boyabat'a hizmete devam edeceklerini ifade eden Çakıcı, Boyabat'ın her alanda kalkınması ve gelişmesiyle birlikte işsiz vatandaşlar için de istihdam alanları açacaklarını söyledi.

Konuşmalar sonrasında alana inen Başkan Çakıcı, müzik eşliğinde gençlerle oyun oynadı. Bazı işadamlarının da Başkan Çakıcı'nın yeniden seçilmesini kurban keserek hayırlı olmasını dilediler,

Tüm konuşmalar ve diğer kutlama görüntülerini yukarıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2019, 13:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Halil zincirci
Halil zincirci - 5 yıl Önce

Tebrikler başkanım Allah yolunu açık etsin illerinizde başarılar dilerim Allaha emanet olun saygılar

İLGİNÇ
İLGİNÇ - 5 yıl Önce

Öncelikle başkanı tebrik etmek gerekir. Son zamanlardaki gayreti takdire şayandı. Velhasılı sonuçlar lehine ve Boyabat için faydalı olacak şekilde nihayet buldu. Ve bu bir başarıdır. Kutlanması da gerekirdi. Tamam şimdi buraya kadar her şey güzel. AK PARTİ olarak temel şeyler var. Bunlar: Bayrak, Vatan, Millet, Ahlak, İslam, Kültür.
Peki dün akşam gerçekleştirilen şeyler İslam'a uygun mu?
Cevap: Kurban kestik.
Peki oynaya oynaya, göbek ata ata vs vs. görüntüler videoda ekrana geldiğinde kapatıverdim.
Soruyorum NEDİR BU DURUM?

Erol kuş Alibeyli köyü
Erol kuş Alibeyli köyü - 5 yıl Önce

Sayın başkanım hayırlı olsun yeni görevinizde başarılar dilerim ilçemize daha iyisini yapacagınıza inanıyorum selamlar

SIRADAKİ HABER

banner115