Başkan Çakıcı, Mahallelerde "Sevgi Yürüyüşü"'de Bulunup Vatandaşları Selamladı.

Başkan Çakıcı, Mahallelerde "Sevgi Yürüyüşü"'de Bulunup Vatandaşları Selamladı.

Başkan Çakıcı, Mahallelerde "Sevgi Yürüyüşü'nde" Bulunup Vatandaşları Selamladı.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, ekibiyle birlikte "Sevgi Yürüyüşü" olarak adlandırdıkları ilçe merkezindeki Yıldız, Kumluk ve Gökdere Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşları selamladı.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'nın ikinci bir beş yıl için Ak Parti Boyabat Belediye Başkan adayı olarak "Sevgi Yürüyüşü" adını verdiği mahalle yürüyüşlerine Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, il genel ve belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar eşlik ettiler.

Yürüyüş, Gökdere Mahallesinden başlayıp, Kumluk Mahallesi ve Yıldız Mahallesi olmak üzere devam edip Başkan Çakıcı'nın evinin önünde sona erdi. Çakıcı, kendisine eşlik eden, beraber yürüyen partililere ve vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Çakıcı, Boyabat Sesi Muhabirine de gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Çakıcı; Pazar günü Boyabat'ın geleceğinin oylanması yapılacağına gikkat çekerek "Belediye başkanlığı makamı hizmet makamıdır. O açıdan ben Boyabatlılar'ın güçlü düşüneceğini, geleceğini düşüneceğine inanıyorum. Belediyemizin güçlü projeleri var. 2023 yılında doğalgazı gelmiş, bitmiş, turizm kenti ve cazibe merkezi olan bir Boyabat'ı, Boyabatlılar ve Boyabat'ın dışında yaşayan bütün gurbetçiler yaşamak istiyor.

Bu açıdan bizim de Boyabat Belediyesi olarak güçlü projelerimiz var, Boyabat'ın da Pazar günü geleceğini oylayacağını, güçlü bir Boyabat'ın imarının, inşasının temelini atacağına inanıyorum. İnşallah Boyabat kazanacak, Boyabatlılar kazanacak. Kütüğünde, nüfus kağıdında Boyabat yazan herkes kazanacak inşallah.

Bu gün mahalle yürüyüşlerimizi yapıyoruz, Cuma günü inşallah mahalle yürüyüşlerimiz bitecek. Kutlu yürüyüşümüzü de Cumartesi günü 15.30'da burada buluşup, seçim yasakları girmeden seçim büromuzun önünde olacağız.

Son olarak diyorum ki Cumartesi günü saat 18.00'dan sonra Belediye Başkanı Şefik Çakıcı olarak, il genel ve belediye meclis adaylarımız adaylarımızla beraber Boyabatlılar'ımızın kalbine gönlüne kendimizi emanet edeceğiz." ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2019, 20:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
sedat
sedat - 5 yıl Önce

dan ne galabalık

dünya
dünya - 5 yıl Önce

2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu hükümlerine uygun mu.. değilse, imamı gören cemaat neler yapar..

DERVİŞ
DERVİŞ - 5 yıl Önce

Millet vekili ve Boyabat belediyesi ,üç dönemdir tekbaşına iktidar partisi kanatları altında, iki-üç bin kişinin geçimini sağlayacağı bir işletme veya fabrika kurulmasına sebep olamamışsa ,Devletin ve ilçenin parasını önceliksiz veya gereksiz yapılara sıvamışsa ,sokak sokak mikrofonla elde oy istiyorsa , boyabatta tabelası olmayan bir partiye ve 70 yaşındaki sevdiğimiz saydığımız hasan abimize karşı anketlerde nal topluyorsa , zaten kaybetmiştir

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138