Başkan Çakıcı'dan Teşekkür Mesajı

Başkan Çakıcı'dan Teşekkür Mesajı

Başkan Çakıcı'dan teşekkür mesajı

Sevgili hemşehrilerim, 31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimlerde; hemşehrilerimiz teveccüh göstererek tekrar belediye başkanlığı makamını bizim partimiz olan AK Parti’ye verdi.

Milli iradenin bir tecellisi olarak halkımızın göstermiş olduğu teveccüh neticesinde Boyabat Belediye Başkanlığı görevime başlamış bulunmaktayım. 

Boyabat'ı siz değerli hemşerilerimiz ile birlikte marka bir şehir haline getirmek için çok çalışacağız. "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" ilkesini kendimize düstur edindik. 5 yıl boyunca vaat etmiş olduğumuz projeleri gerçekleştirmek için bütün gayretimizi sarf ederek söz verdiklerimizi de gerçekleştireceğiz. 

2023'e beş kala geleceğin Boyabat'ını birlikte inşa edeceğiz. Doğup büyüdüğümüz bu ilçeye; gece gündüz demeden hizmet ederek, “ben” değil “biz” diyerek, el ele, kol kola, gönül gönüle, ilçemizin çıkarları için hep birlikte geleceğe yürüyeceğiz. 

Bizler her zaman gönül insanı olduk. Gönlümüzün de belediyemizin de kapıları ardına kadar halkımıza açık oldu, bundan sonra da açık olacak. Oturduğu yerden Boyabat'ı yöneten bir belediye başkanı olmadım, olmayacağım. Her daim hemşerilerimizin içerisinde olarak gönül belediyeciliğinin en güzel örneğini Boyabat'ta gerçekleştirmeye devam edeceğim.Kimseye tepeden bakmadan, böbürlenmeden, kırmadan, dökmeden bu görevi sürdüreceğiz.

Belediye, Boyabat'ta yaşayan herkesin evi gibi olacak. Ben de bu evin bir ferdi olarak, herkesin belediye başkanı, herkesin bir kardeşi olacağım. Rahatlıkla gelip işlerinizi görebileceğiniz, sorunlarınıza sıkıntılarınıza çare bulacağınız, Belediye Başkanı olarak ben,  belediye meclis üyelerimiz ve personelimiz ile sizlerin emrine amadeyiz. 

Boyabat'ımızı geleceğe taşıyacak birbirinden değerli yeni projeler hazırladık. Durmak yok yola devam diyerek önümüzdeki beş yıllık süreçte bu projeleri bir bir uygulamaya koyacağız. Ben ve belediye meclis üyelerimiz ile birlikte, halkımızın güvenini boşa çıkarmayacağımıza bir kez daha söz veriyoruz.

Seçimlerde göstermiş olduğunuz teveccüh ve tebriklerinize tekrar şükranlarımı sunuyorum.

Sevdikleriniz ile birlikte nice güzel günler geçirmeniz dileklerimle saygılarımı sunuyorum.

Herşey Boyabat için.

Şefik ÇAKICI
Boyabat Belediye Başkanı

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2019, 15:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
fatma menteşe
fatma menteşe - 5 yıl Önce

Başkanım doğallığı koruyarak memleket kokusunu duyarak fazla sehirlesmeden

Mustafa Arzu
Mustafa Arzu - 5 yıl Önce

Boyabat'a mühendislik fakültesi açıp Boyabat sanayisini canlandırmadan Boyabat'ta ekonomik gelişme işsizlere iş ,boş bir hayaldir rüya görmeye devam etmek isteyenlere iyi uykular .

muhalif şeçmen...
muhalif şeçmen... - 5 yıl Önce

başkan;
seçimin galibi oldunuz,hayırlı olsun.
fakat;
miting alanlarında sizlerin muhalifler diye çok ağı hakaretler içeren söylemlerde bulunuldu ki,onları buraya yazmaktan ar ederim
bu ne kin,öfke, nefret değer mi kişileri kırmak rencide etmek!
çarşıda,pazarda,düğünde bayramda cenazede iş yerlerinde kahvehanelerde yine karşı karşıya gelmeyecek miyiz? o zaman davranışlarımız nasıl olacak?
önce sizlerin kırıp döktüklerinize karşı bir özür borcunuz olmalı.hemde mutlaka olmalı.
memleketimizde sevgi ve barış içinde huzurlu bir şekilde yaşamamız için.
kin nefret öfke kişilere ne kazandırır!.

Bekir Özdemir
Bekir Özdemir - 5 yıl Önce

Sayın başkanımTekrar Seçil Menis Dolayısıyla sizi kutlar hayırlı vazifeler yapmanızı Rabbimden temenni eder hayırlı vazifeler dilerim hayırlı kandiller kavak köyü

Şükrü peker
Şükrü peker - 5 yıl Önce

Başkanım tebrik eder hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138