Barış Karadeniz ve Hasan Kara, Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

CHP Sinop Milletvelkili Barış Karadeniz ve İYİ Parti Boyabat Belediye Başkan Adayı Hasan Kara, Boyabat Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ettiler.

Barış Karadeniz ve Hasan Kara, Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

CHP Sinop Milletvelkili Barış Karadeniz ve İYİ Parti Boyabat Belediye Başkan Adayı Hasan Kara, Boyabat Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ettiler.

Esnaf ziyaretlerinde esnafın sorunlarını dinleyen Karadeniz ve Kara, esnafın durumunu bildiklerini, esnafın çektiği sıkıntıların yerelde ve genelde hükümetin uyguladığı yanlış politikalardan kaynaklandığını belirtip yaşanan sıkıntıları çözmek için kendilerine destek istediler.

Sanayi esnafı ziyaretini tamamlayan CHP Sinop Milletvelkili Barış Karadeniz ve Boyabat Belediye Başkan Adayı Hasan Kara, Boyabat Sesi Gazetesine açıklamalarda bulundular.

Barış Karadeniz, ziyaretlerinde ve vatandaşlarla sohbetlerinde Boyabat'ın değişime hazır olduğunu gördüklerini ifade ederek; "31 Mart akşamı bu değişim isteği sandıktan da çıkacaktır inşallah. Gezdiğimiz her esnafta, sokakta, evlerde değişim isteği var. İnşallah bu seçimi kazasız, belasız atlatıp 31 Mart akşamı da Boyabatlı vatandaşlarımız sandıkta Sayın Hasan Kara'yı belediye başkanımız olarak seçip Boyabat'a hizmet etmesini sağlayacaklardır." dedi

Başkan Adayı Hasan Kara da yaptığı açıklamada ülke ekonomisinin ve bunun yansıması olarak ta Boyabat ekonomisinin çökmüş durumda olduğunu vurgulayıp; "Ülke ekonnomisi ortada, Boyabat ekonomisi çökmüş durumda, 26 tuğla fabrikası çalışamaz durumda binlerce insan da işsiz durumdadır. Bu yaşananlar ülkenin iyi yönetilemediği sonucunda oluşmuştur. 

Türkiye'de tarım bitmiş, hayvancılık bitmiş, bitmeyen bir şey kalmamış, satılmayan bir şey kalmamış. Cumhuriyet'in birikimmleri ne varsa satılmıştır. Tabii ki bunların yansıması halk tarafafından hissedilmiş ve görülmüştür. 

Ancak bu bir yerel seçimdir, hükümet değişimi olmayacaktır. Sayın Cumhurbaşkanı ve kabine yerinde oturacaktır. Ama ülkenin iyi yönetilememesinden dolayı da halkımıza diyoruz ki gelin hükümeti bir uyarın, kulağını çekin diyoruz. İnşallah 1 Nisan sabahı Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında hükümet oturur, demekki ki biz yanlış yaptık, politikalarımız yanlıştı derler diye düşünüyoruz." ifadelerinde bulundu.


 


 


 

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2019, 18:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138