Barış Karadeniz'den Hasan Kara'ya Destek Ziyareti

Barış Karadeniz'den Hasan Kara'ya Destek Ziyareti

Barış Karadeniz'den Hasan Kara'ya Destek Ziyareti

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Boyabat ilçesinde Millet İttifakı seçim bürosunu ziyaret ederek İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Kara'yı tebrik edip tüm güçleriyle desteklediklerini ifade etti.

31 Mart seçiminin Türkiye'nin geleceği için son derece önemli olduğuna değinen İYİ Parti Boyabat Belediye Başkan Adayı Hasan Kara; "Bu seçim evlatlarımız için, torunlarımız için önemli bir seçimdir. Boyabat olarak bu seçimi aldık. Bundan kimsenin tereddütü olmasın.

Tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki vatandaş bize bakarken gözünün içi gülüyor. Bu seçimde en fazla oyu Ak Parti'den alıyoruz. Bizler MHP'den ayrılınca Millet İttifakında buluştuk. Eğer ki menfaatine düşkün insanlar olsaydık, Ak Parti'ye geçerdik. Biz Türkiye'nin geleceği için mücadeleyi seçtik. Menfaatimizi, nefsimizi tercih etmedik.

Şundan emin olunki Boyabat'ı adım adım geziyoruz. Allah'ın izniyle 31 Mart akşamı bu sevinci hep birlikte yaşayacağız." dedi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz de yaptığı konuşmasında "Bu akşam da gördüm ki Boyabat'ta Hasan Kara başkanlığı kazanıyor. Hayırlı uğurlu olsun.  Ak Partiyi kara günler bekliyor, nasıl karalı günler derseniz, Hasan Kara'lı günler bekliyor.

Biz kimseyi karalamıyoruz. Bu ülkede Misaki Milli sınırlarında yaşayan 81 milyon insan bizim başımızın tacıdır. Bu zamana kadar vatandaşlarını öteleyen hiç bir cumhurbaşkanı çıkmamıştı. Biz bu günlerde bunu yaşıyoruz. Tehdit var, karalama var, olmayan şey üzerinden siyaset var. Allahla kul arasına giren bir yapı var. Bizim dinimizi, vatan sevgimizi, milliyetçiliğimizi kimse sorgulayamaz.

Bu gün burada bu birlikteliği görünce çok duygulandım. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşı'nda sen şucusun, sen bucusun demedi. Tek hedefi yurdumuzu düşman işgalinden kurtarmaktı.

Seçimi aldık diye rehavete kapılmayın diyen Karadeniz, konuşmasına devamla "Son bir hafta, tarihi bir zafer için çalışacağız. Ben Hasan Kara başkanıma ve sizlere inanıyorum, bu akşam siyasi tarihimde en coşkulu günlerimi yaşıyorum. Seçim günü sandıklara sahip çıkacağız. Seçimi kazandıktan sonra da birlik olacağız. Hiçbir vatandaşımızı ayırmadan sevgi, saygı ve hoşgörüyle yaklaşacağız. Hepinizi saygıyla selamlıyorum, sağolun, varolun." diyerek konuşmasını bitirdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2019, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115