Barış Karadeniz Boyabat'ta Partililerle Buluştu

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, yerel seçimler dolayısıyla Boyabat İlçe merkezinde düzenlenen toplantıda partililerle bir araya geldi,

Barış Karadeniz Boyabat'ta Partililerle Buluştu

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, yerel seçimler dolayısıyla Boyabat ilçe merkezinde düzenlenen toplantıda partililerle bir araya geldi,

CHP İlçe Başkanlığı salonunda seçim çalışmalarının değerlendirildiği toplantıya CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP İl Başkanı Av. İnan Savaş Yüksel, CHP İlçe Başkanı Murat Sezer, CHP il genel meclisi adayları Uğur Demir ve Yaşar Gündoğdu, belediye meclis adayları ve partililer katıldılar.

Açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Murat Sezer ve il başkanı Av. İnan Savaş Yüksel'in konuşmalarından sora söz alan Barış Karadeniz, Türkiye geneli, Sinop il ve ilçelerindeki seçim çalışmalarını değerlendiren konuşma yaptı.


Karadeniz; Anketlerin göstergesi, sokaktaki vatandaşın tepkisi ve Boyabat oluşan ittifakın gücünün, Hasan Kara'nın belediyeyi Ak Partiden alacağına işaret ettiğini ifade ederek; "Hasan Kara'nın başkanlığı şimdiden hayırlı olsun" dedi.

Karadeniz konuşmasına devamla "Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak kimseyi karalamadan, kötülemeden, ne yapacaklarımızı anlatarak, ülkemizin vatandaşlarına güvenerek sevgiyle, saygıyla birgüzel bir seçim kampanyası yürüttüğümüze inanıyorum. 

Cumhuriyet halk partililerimizi, sosyal demokratlarımızı, bizle ittifak kuran Türkiye'nin bekasını gerçekten düşünen ve sağduyulu davranan partili partisiz bütün hemşehrilerimizi kutluyorum. Ama ne yazık ki sağduyu bir tarafta bırakılmış, durumdadır. Bu sağduyu artık benden olan yaşasın, benden olmayan ne hali varsa görsün sözleriyle pekiştiriyorlar."

Bu zamana kadar kendi halkını öteleştiren hiçbir cumhurbaşkanı görmediğini ifade eden Karadeniz; "Halkımız eskiden halkını kucaklayan cumhurbaşkanına cumhurbaba derdi. Ama ne yazık ki şimdi halkını ötekileştiren, benden olan gelsin, benden olmayana yaşama hakkı tanınmasın mantığıyla bu ülkeyi bir yere götüremeyeceğimiz açık ve kesin olarak ortadadır. Onun içindir ki hepinizi sağduyuyla şeçim kampanyası yürüttüğünüz için kutluyorum,"

Sinop'taki bütün belediyeleri alacak duruma geldiklerini ifade eden Karadeniz; "Vatandaşın nefes alacak durumu kalmadı, cebinde para olmasını bırakın, borçlarını ödeyecek durumu kalmadı. Dünyada güçlü devletler arasına girdik diyoruz ama kendi vatandaşımız açken, ödediğimiz vergileri dışardan gelenlere vermek, bu vatandaşa yapılan en büyük saygısızlıktır.

Bu seçim sadece bizler gibi düşünen, bizim gibi olanları değil vatanını seven seksenbir milyonu kucaklayacağımız bir seçim olacaktır. 2019 Martındaki seçim Türkiye'nin kaderini değiştireceği gibi 2023'te de iktidarın kaderini belirleyecektir.

Boyabatlı seçmenlerden Hasan Kara'aya destek isteyen Karadeniz; "Boyabat'ı yönetecek, bir bu kadar daha güzelleştirecek, ileri taşıyacak Hasan Kara büyüğümüze bütün Boyabatlı hemşehrilerimizden oy istiyorum. Artık seçimin seni beni yok, CHP ile ittifak yapan, başarıya ulaşacak isim kimse onunla yolumuza devam etmeye karar verdik. Başarıya ulaşmak çalışmaktan geçiyor. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.


  

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2019, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115