Bakan Soylu Sinop'ta 

Bakan Soylu Sinop'ta 

Bakan Soylu Sinop'ta 

Bakanlığı ile ilgili bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Sinop'a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Sinop İl Başkanlığınca, Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli'nde düzenlenen "Vefa Buluşması"na katıldı.

Bakan Soylu, AK Parti Sinop İl Başkanlığınca, Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli'nde düzenlenen "Vefa Buluşması"na katıldı.

Burada konuşan Soylu, AK Parti iktidarlarının, ecdadın tüm dünyadaki eserlerine sahip çıkarak, yeniden ihya ettiğini söyledi.

Türkiye'nin 21. yüzyılda beklenmeyecek bir kalkınmaya ulaştığını vurgulayan Soylu, "Türkiye hiç beklemediği bir yükselmeyle karşı karşıya kaldı. 20. asrın sonunda Türkiye'nin böyle iddiaları olacak, hayalleri olacak diye bir değerlendirme yapılmış olsaydı hiç kimse buna inanmazdı. Çünkü 20. asrın sonuna doğru bizi öyle bir duruma getirdiler ki terörün sindirdiği, siyasal istikrarsızlığın sürdüğü, ekonomik zorlukların sindirdiği, depremin ürküttüğü, korkuttuğu ve sarstığı bir Türkiye, dışarıdan bütün saldırıların teslim almak üzere olduğu, vesayetin tüm odaklarıyla birlikte egemen olduğu bir Türkiye tablosu vardı." diye konuştu.

Sinop ve Türkiye'nin farklı yerlerinde kısa bir süre önce sel felaketi yaşandığını hatırlatan Soylu, kayıplar için tekrar başsağlığı dileyerek, Türkiye'nin bu afette güçlü adımlar atarak yaraları sardığını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2022, 17:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115