Bakan Kurum'dan Boyabat'a Müjde

Bakan Kurum'dan Boyabat'a Müjde

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,Boyabat'ta yapılacak  Millet Bahçesi,Toki Konutları,Kolaz Çayı çalışmaları ile ilgili  açıklamalarda bulundu.
  
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çeşitli programlara katılmak üzere Sinop’u ziyaret etti. 

Sinop Valiliğinde basın açıklamasında bulunan Bakan Kurum,Boyabat ile ilgili önemli konulara değindi, projelerin 2020 yılı içerisinde biteceğini ifade eden Kurum; 

Boyabat ilçemiz içerisinde 100 bin metrekarelik Topalçam diye bildiğimiz alana bir Millet Bahçesi yapıyoruz.Bu Millet Bahçesi kapsamında belediyemize  3 milyon lira kaynak aktaracağız.Belediyemiz 2020 yılı başı itibariyle başlayıp aynı yıl içerisinde projeyi bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacaktır.

Kolaz Çayı alanının iki tarafına bisiklet ve yürüyüş yolu yapacağız,hem mesire alanı hemde yürüyüş yolları için İller Bankası Genel Müdürlüğümüz ile birlikte ortak bir çalışma gerçekleştirip projeyi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.

 Bilindiği üzere Boyabat'ta sosyal konut ihtiyacı var buna ilişkin alan çalışması yapılıyor.İhtiyaç dahilinde sosyal konut ihtiyaçlarını giderecek adımları atacağız.Tüm bu adımları atarken vatandaşların yaşam kalitesini yükseltecek projeleri uygulayarak Sinop'u çok daha iyi seviyeye getireceğiz.” diye konuştu.

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2020, 20:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Y.HİZMETLİ
Y.HİZMETLİ - 4 yıl Önce

sayın bakan y.hizmetlilere bir müjde verseniz.

SIRADAKİ HABER

banner115