Bakan Kasapoğlu'ndan Boyabat'a Dair Önemli Açıklamalar

Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Kasapoğlu Boyabat'ı ziyareti esnasında Boyabat Sesi Gazetesine konuştu.

Bakan Dr.Mehmet Kasapoğlu;

''Gerçekten Boyabat halkı bizim yanımızda olan bir halk bu anlamda kendilerine müteşekkiriz.Bu vesile ile Boyabatımızın tüm yaş grupları için gençlerimizin için çalışmaya hizmet etmeye devam edeceğiz.

Boyabat bizim her zaman gündemimizde vekilimiz ile sık sık  beraber Boyabat'ın sorunları ile ilgili görüşüyoruz.Yeni yapılan spor salonunun bittiğini görmekten dolayı çok sevindim,gençlerimizi orada velileri ile birlikte spor müsabakalarla ilgili çalışmalar yaparken gördüm ve bizim özlediğimiz tablonun da bu olduğunu ifade etmek isterim.

Bundan sonra Boyabat halkını o salonu etkili bir şekilde kullanmaya davet ediyorum.Bu salonlar halkımız için halkımız daha çok spor yaptıkça ,sporda da daha başarılı olacağız buna da inanıyoruz.O yüzden bu salon Boyabat için çok büyük avantaj.

Salon İçerisinde Bayanlarımız Kullanacağı Fitnes Merkezi Açacağız

İl Müdürlüğümüze de talimat verdik bayanlarımız yönelik programlar yapacak,onları spora alıştırma sporu sevdirme ve onların o salonlardan rahatça istifade etmelerine yönelik faaliyetler olacak.O salonun içinde özellikle bayanlarımızın kullanacağı bir fitness merkezi açacağız şimdiden Boyabatlılara hayırlı olmasını diliyorum.''

Boyabat'a Yeni Halısaha

''Belediye başkanımız ile bir halısaha  konusunu konuştuk ,yeri hazır halı futbol sahası yanında da voleybol ve basketbol alanının olacağı bir projeyi Boyabatımıza en kısa zamanda kazandıracağız.

Boyabatımıza olan çalışmalarımız inşallah devam edecek. Başkanımızın da inşallah çok daha yüksek bir oy oranı ile 31 Mart günü ,sandıktan güçlü çıkıp beş yıl boyunca Boyabat'ı daha yüksek seviyede hizmete götüreceğine inancım tam teşekkür ederim.'' ifadelerini kullandı.

-Haber Merkezi

YORUM EKLE
YORUMLAR
boyabatlı
boyabatlı - 5 yıl Önce

boyabata doğru düzgün yatırım yokki biz sizden fabrika iş sahası istiyoruz boyabat gençleri hep göç veriyor yok spor salonu yok yürüyün yok spor yapın ya arkadaş spor yapmak için insanın kafası rahat olması lazım bizler gerçekten boyabat yatırım istiyoruz birde pavyonların kapanmasını istiyoruz.

vatandaş
vatandaş - 5 yıl Önce

şefik başkan kazanacak diyosun?

SIRADAKİ HABER

banner115