AK Parti yeni Sinop il yönetimi açıklandı

AK Parti yeni Sinop il yönetimi açıklandı

AK Parti yeni Sinop il yönetimi açıklandı

AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, İl Yönetim kurulunu açıkladı.

Ali Çöpcü’nün Belediye Başkan Adayı gösterilmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Merkezi tarafından İl Başkanlığı görevine getirilen Uğur Giresun, yeni il yönetim kurulunda yer alan isimleri kamuoyuyla paylaştı. 

Göreve atanmasının ardından il yönetim kurulunu oluşturmak için çalışma başlatan Uğur Giresun’un, genel merkez tarafından onaylanarak ataması gerçekleşen yeni il yönetim kurulu asil listesi şu isimlerden oluşuyor: İl Başkanı Uğur Giresun, Erhan Taban, Atilla Uzun, Mustafa Ercan, Bekir Kaya, Ersin Yaman, Cüneyt Özcan, Şevket Kaya, Osman Demirtaş, Mustafa Urhan, Mücahit Can, Güryay Güzel, Varol Altan Eraslan, Mustafa Demirel, Ferhat Ersan, Fırat Taban, Halit Açıkgöz, Talih Kozanoğlu, Davut Bayra, Cemalettin Koca, Hasan Özcan, Sibel Yalçın, Nihal Üçüncüoğlu, Remziye Eda Özvin, Hilal Nur Yoğurtçu, Nuriye Çenitnkaya, Fatma Şekeryapan Göksu, Halime Zurnacı, Mete Bal ve Süleyman Yazıcı.

Mesajına Teşekkürle Başladı 

Yeni Yönetim kuruluyla ilk toplantısını gerçekleştiren İl Başkanı Uğur Giresun şu ifadelere yer verdi: “13 Aralık 2018 tarihi itibarıyla; Cumhurbaşkanımız - Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkezimizin takdirleriyle, Ak Partimizin Sinop İl Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Uzun yıllar bu davaya gönül vermiş, partimizin pek çok kademesinde görev yapmış bir kardeşiniz olarak, bu meşakkatli ve kutlu göreve başlarken; başta Cumhurbaşkanımıza, parti teşkilatımıza ve Sinoplu hemşerilerime mahcup olmamayı Yüce rabbimden niyaz ediyorum. Bizler çok iyi biliyoruz ki, Ak Partide isimler, makamlar ve görevler değişse de, millete hizmet aşkı hep bakidir. Bu vesileyle bugüne kadar Ak Partimizin bayrağını Sinop’ta başarıyla dalgalandıran tüm il başkanlarımıza, özellikle görevi kendisinden devralmaktan büyük bir onur duyduğum Belediye Başkan Adayımız Sayın Ali Çöpcü’ye ve yönetim kurulu üyelerine, hayırlı hizmetlerinden dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum. Öte yandan şehrimizin geleceği için omuz omuza vererek birlikte çalışmalar yürüteceğimiz, Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş’e de huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadar partimize hizmet etmiş kardeşlerimizden devraldığımız bayrağı, daha ileriye taşımak bundan sonraki süreçte en büyük amacımız olacaktır. Allah bu aziz topraklara ve bu toprakların ebedi sahibi olan aziz milletimize hakkıyla hizmet etmeyi bizlere de nasip etsin inşallah” 

Partimizi Bir Adım İleri Taşımak, Şereflerin En Büyüğüdür 


Açıklamasında Ak Parti Sinop İl Yönetimi olarak, 'önce millet ve önce memleket' diyerek yola çıktıklarını ifade eden Giresun, “Bugün Sinop’umuzu gerçek manada hizmetle buluşturacak, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimizde Cumhurbaşkanımıza güç ve destek sağlayacak, yeni dönemde şahsıma yol arkadaşlığı yapacak il yönetim kurulu üyelerimize, görevlerinde başarılar diliyorum. Kökünü maziden, gelecek hedeflerini ise milletimizin sarsılmaz inancından alan Ak Partimiz, 16 yılda tarihi değişimlere imza atarak hem Sinop’umuzda hem de ülkemizde büyük dönüşümlere öncülük etmiş, her daim milli iradenin sesi olmuştur. Ak Parti, milleti yok sayanlara karşı; milletiyle birlikte yol çıkanların, yolun karanlığına aldırış etmeden; milletiyle birlikte aydınlık yarınlara ulaşanların partisi olmuştur. Şunu tüm içtenliğimle ifade ediyorum ki; bizim davamızda şahıslara verilen görevin hiçbir önemi yoktur. Önemli olan o görevi gayret, samimiyet ve Allah rızası için en iyi şekilde yerine getirmek, memleketimize, milletimize ve insanlığa faydalı hizmetler sunmaktır. Bu noktada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sadakatle bağlı kalarak, Sinoplu hemşerilerimize samimiyetle hizmet etmek ve partimizi hep bir adım ileriye taşımak, bizim için şereflerin en büyüğüdür” diye konuştu. 

AK Partiyi Sinop’ta İktidara Taşımak İçin Yola Çıkıyoruz 

Yeni yönetim kuruluyla birlikte hızlı bir şekilde seçim çalışmalarına yoğunlaşacaklarını aktaran Giresun, “Mutlu şehir Sinop’a yakışır bir vizyonla; şehirde yaşayan her bir insanlarımızın refahını en üst düzeye çıkarmak için yola çıkıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan, Şehrimizin gelecekte nereye varacağını şimdiden planlayarak, bunları projelendiren ve bunları hayata geçiren bir yönetim anlayışı içinde olacağız. Karadeniz'in parlayan yıldızı olan Sinop’umuz, hayata geçirdiğimiz her projeyle daha da yaşanabilir bir kent haline gelecek. Allah’ın izni, halkımızın desteğiyle Belediyemiz Ak Partiyle buluştuğunda; Sinop’u deniziyle, doğasıyla ve tarihi güzelliğiyle bir bütün olarak ele alacağız. Bugünden itibaren Milletvekilimiz Nazım Maviş’le, Belediye Başkan Adayımız Ali Çöpcü’yle, İl Yönetim kurulumuzla, Gençlik Kollarımızla, Kadın Kollarımızla, ilçe teşkilatlılarımızla; birlik ve beraberlik içerisinde; partimizi 31 Mart yerel seçimlerinde Sinop’ta iktidara taşımak için çalışacağız. 31 Mart günü Ali Çöpcü’yü Sinop’un belediye başkanı yaptığımız gibi, tüm ilçelerimizde de Ak Belediyeciliğin bayrağını gururla dalgalandıracağız. Yeni İl Yönetim Kurulumuzun ve 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin, partimiz, ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, tüm katılımcılara ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Ayrıca yeni görevimizde Sinoplu hemşerilerimizin destek ve dualarını bekliyorum” dedi Toplantıda İl Başkanı Uğur Giresun’a Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü de eşlik etti.

-Haber merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138