AK Parti Sinop’ta başkan adaylarını tanıttı 

AK Parti Sinop’ta başkan adaylarını tanıttı 

AK Parti Sinop’ta başkan adaylarını tanıttı 

AK Parti Sinop İl Başkanlığı düzenlediği toplantı ile Sinop Merkez ve ilçe Belediye Başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı olarak Ali Çöpcü’yü açıklaması ardından gözler, ilçelerde hangi isimlerin belediye başkan adayı olacağına çevrilmişti. Merakla beklenen o isimler geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen aday tanıtım toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı.  

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ardından başlayan programda bir konuşma yapan AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, 31 Mart yerel seçimlerinde, tüm Sinopluların hasretle beklediği AK Belediyecilik hizmetlerini Sinop’la buluşturacaklarını söyledi. 

Programda AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ile AK Parti MKYK Üyesi Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur da birer konuşma yaptı. 

Konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajı veren AK Partili vekiller, Sinop’u AK Belediyecilik hizmetleri ile buluşturmak istediklerini belirttiler. Yapılan konuşmaların ardından, ilçe belediye başkan adayları sahneye davet edildi. Ayancık’ta aday gösterilen Recep Ak (Ayancık) mevcut belediye Başkanı Aslan Özdemir ile sahneye çağrıldı. Daha sonra sırasıyla Şefik Çakıcı (Boyabat), Adnan Acar (Dikmen), Ahmet Kılıçarslan (Durağan), Mehmet Uzun (Erfelek), Cevat Şensoy (Gerse), Hasan Peker (Saraydüzü), Veysel Şahin (Türkeli), Ali Çöpcü (Sinop) alkışlar ve sloganlar eşliğinde sahneye çıktı. Özgeçmişleri okunan başkan adayları, salonda bulunan partililer tarafından tezahüratlarla karşılandı. Program, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 

-Haber merkezi


 

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2019, 09:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 5 yıl Önce

sayın şefik bey yanındaki bazı adamları temizle sade bir tavsiye saygılar.

SIRADAKİ HABER

banner115