Ak Parti Sinop adayları Boyabat'ta seçim çalışmalarına başladı

Ak Parti Sinop milletvekili adaylarının Boyabat'ta seçim çalışmaları 

Ak Parti Sinop milletvekili adayları Maviş ve Çetin Boyabat'ta seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulunup, muhtarlarla da iftarda buluştular.

Ak Parti Sinop Milletvekili adayları Nazım Maviş ve Seyit Ali Çetin, Boyabat ziyaretlerinde Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Çok ve partililer tarafından Osmanköy mevkinde karşılanarak konvoy eşliğinde ilçe merkezine giriş yaptılar.

Milletvekili adayları Maviş ve Çetin, beraberindeki heyet ve partililerle birlikte Ak Parti Boyabat Kadın Kolları Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışını gerçekleştirdiler.

Seçim irtibat bürosunda Ak Parti Boyabat Kadın Kolları Başkanı Zehra Okur'dan parti çalışmaları hakkında bilgi alıp bir süre sohbet eden milletvekili adayları Ak Parti Boyabat İlçe Başkanlığı Seçim İrtibat Bürosu'na geçtiler.

Ak Parti Sinop Milletvekili ve Ak Parti Sinop Milletvekili adayı Nazım Maviş, burada yaptığı konuşmada, biz sizler için ne yapsak hakkınızı ödeyemeyiz, diyerek; 

"Ne zaman kendimizi mahzun hissetsek biliyoruz ki Boyabat bir kale gibi arkamızda duruyor. Bugün de burada bizleri gururlandırdınız, sizlerle gurur duyuyoruz. Allah sizden razı olsun. Bu sevginin karşısında bizim sizler için yaptıklarımız az bile. Eksiklerimiz de vardır yanlışlarımız da vardır. Sizler bizi eksiğimize rağmen, kusurlarımıza rağmen evladınız bilip bağrınıza bastınız.

Şimdi önümüzde bir seçim var, 14 Mayıs 2023 günü yapacağımız seçim bugüne kadar yaptığımız seçimlerin her birinden farklı. Bunu hepiniz görebiliyorsunuz bunu anlayabiliyorum. Allah'ın izniyle milletimiz eli kanlı terör baronlarının hükümeti devirmek için ne kadar iştahlı beklediğini görüyor ve onlara dersini vermek için 14 mayısı bekliyor"

Boyabat bu altılı masaya fırsat vermez, diyen Maviş, "14 Mayıs’ta Cumhur İttifakını devireceklermiş, Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesini engelleyeceklermiş. Biz başından beridir birşey söyledik. Boyabat insanı vatanına bağlıdır, şehitler yurdudur. Sandıklar açıldığında sandıktan ya güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla yürüyen hükümet kararı çıkacak ya da Türkiye’nin ayağındaki prangalar hiç çıkarılmasın diyenlerin isteği yerine gelecek.

İnanıyoruz ki biz anlımızın akıyla 20 yıldır bu ülkeye yaptığımız hizmetlerin karşılığını bu millet, bir kez daha verecek. Kendi otomobilini üretmiş bir Türkiye istemedikleri için Recey Tayyip Erdoğan'ı istemiyorlar. Çünkü Tayyip Erdoğan güçlü Türkiye istiyor. 

Boyabat bize her zaman en büyük desteği verdi. En büyük coşkuyla, inançla,  heyecanla liderinin peşinde oldu. Şimdi sadece cumhurbaşkanımızı seçtirmekle kalmayacağız. Allah'ın izniyle iki vekilimizi de meclise seçtirmeyi çalışacağız. Boyabat'ın evladı olarak sizden birşey istiyorum sayın Cumhurbaşkanımız bize güvendi itimat etti. Üçüncü kez milletvekili adayı olarak sizlerin karşısına çıkardı. Sizlere, Boyabat’a güvendiği için üçüncü defa karşısınıza çıkardı. Bizler de ona bir hediye gönderelim. Seyit Ali kardeşim de Sinop'ta partimize ve duruşuyla Sinop halkına kendini kanıtlamış bir isimdir. Sinop’un her ilçesinden iyi sonuçlar alacağız ama inşallah Boyabat’tan çok daha güçlü bir sonuçla iki milletvekilini meclise göndermenizi sizlerden istirham ediyorum.

Çok değerli kardeşlerim Kadir Gecenizi şimdiden kutluyorum, Kadir Gecesi hürmetine bayrağımız gönderden inmesin, ezanlarımız dinmesin inşallah. Rabbim nice bayramlarda mutlu ve huzurlu bir şekilde birlikte olmayı nasip etsin inşallah. Sizlerle gurur duyuyorum Allaha emanet olun." ifadelerine yer verdi.

Milletvekili adayları Maviş ve Çetin, beraberindeki heyetle birlikte Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından bir otelin salonunda düzenlenen iftarda muhtarlarla bir araya geldi. Maviş, ilçe merkezi ve köylerde yaptıkları hizmetleri anlatarak, muhtarların sorularını cevaplandırdı.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2023, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115