Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Boyabat'ta

Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Boyabat'ta

Numan Kurtulmuş Boyabat'ta Vatandaşlara Seslendi


13.03.2019 Çarşamba günü AK Parti Genel Başkanvekili Prof.Dr.Numan Kurtulmuş Boyabat'ta vatandaşlara seslendi.

Yapımı tamamlanan ve faaliyetlerine başlayan Boyabat 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi'nin açılışı için Boyabat'a gelen AK Parti Genel Başkanvekili Prof.Dr.Numan Kurtulmuş kültür merkezi bahçesinde yapılan programda Boyabatlılara seslendi.Yer yer yağmut altında yapılan halka seslenişte;

'' Bugün burada siz değerli Boyabatlılarla birlikte olmaktan son derece mutluluk duyuyorum.Beş sene önce buraya gelmiş ve kültür merkezinin temel atma törenini gerçekleştirmiştik.Şefik Bey sözünü tuttu ve Boyabat'a çok güzel bir eser kazandırdı.

Boyabatın geçtiğimiz dönemde abad olmasında çok büyük emekleri olan çalışkan bir belediye başkanımız inşallah sizlerin oyları ile yeniden Boyabat'ın belediye başkanı olacak.'' ifadelerine yer verdi.

14 Milyar Lira Yatırım Yapıldı

Kurtulmuş Sinop ve Boyabat'a AK Parti Hükümetleri tarafından birçok yatırım yapıldığını ifade ederek şunları söyledi''Sinop'ta son 15 yılda yapılanları gözden geçirdim.Sinop son yıllarda en çok destek alan yatırım alan illerden birisi.Sinop'ta üniversite var,havaalanı var,ilçelerimizin birçoğuna doğalgaz geldi,tünel yapıldı,tarım alanında destekler verildi.

Desteği veren sizlersiniz bu hizmetleri tabiki yapacak olanlar da bizleriz.Daha öncede bu hizmetler yapılabilirdi ama maalesef daha önce yapılamadı.

Seçime 17 gün kaldı bu süre içerisinde Boyabat gösteriyor ki Şefik Bey'i yeniden başkan seçeceksiniz.Başarı için kalan bu süre içerisinde herkesin kapılarını çalacağız,herkese yeni güçlü Türkiye'yi anlatacağız,çabalayacağız,çalışacağız.Boyabat yol almaya hazır görünüyor Allaha emanet olun sağolun varolun.'' 

Prof.Dr.Numan Kurtulmuş'a verilen hediyelerden sonra 15 Temmuz Kültür Merkezi açılışı için kurdela kesimine geçildi.İl Müftüsü İsa Sağlam'ın yaptığı dua sonrasında Kültür Merkezi açıldı. Açılıştan sonra Kültür Merkezi'ni gezen Kurtulmuş buradan Kalebağı'na geçti.

Emniyet güçlerinin yoğun güvenlik önlemleri aldığı program'a AK Parti Genel Başkanvekili Prof.Dr.Numan Kurtulmuş'un yanı sıra AK Parti Sinop Milletvekili Dr.Nazım Maviş,Kaymakam Fatih Aksoy,Belediye Başkanı Şefik Çakıcı,AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun,AK Parti Boyabat İlçe Başkanı Ferhat Yıldız kurum müdürleri,stk temsilcileri ve vatandaşlar katıldılar.

Not : Programla ilgili tüm konuşmaların tamamını ve diğer görüntüleri "Video Görüntüler 1- 2 " başlıklı haberlerimizden izleyebilirsiniz.


-Haber Merkezi


 

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2019, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115