Ak Parti Boyabat Teşkilatı "Kutlu Yürüyüş" le Seçim Çalışmalarını Tamamladı

Ak Parti Boyabat Teşkilatı "Kutlu Yürüyüş" le Seçim Çalışmalarını Tamamladı

Ak Parti Boyabat Teşkilatı "Kutlu Yürüyüş" le Seçim Çalışmalarını Tamamladı

Boyabat Ak Parti İlçe Yönetimi, Yerel Yönetimler Seçimi dolayısıyla yürütülen seçim çalışmalarını Tayyareci Nuri Bey Parkından başlattıkları yürüyüşü Adnan Menderes Bulvarı boyunca sürdürüp Köprübaşı mevkinden dönüş yaparak seçim bürosu önünde yapılan konuşmalarla tamamladı.
 

Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, Boyabat kararını vermiş diye başladığı konuşmasında "Bu gün ak yüreklerin cadde ve sokaklara sığmaması önceden verilmiş bir kararı burada  taçlandırdı tescillendirdi. Boyabatımız Ak Partiyle devam diyor, Şefik Çakıcı'yla devam diyor, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanla devam diyor.

15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra ilk defa mahalli seçimleri yapıyoruz. Hem siyasi, hem sosyal, hem de ekonomik açıdan prangalarından kurtulmuş bir Türkiye'nin her zaman bu sorumluluğumuzu üzerimizde taşıyarak yarın sandıklarda Türkiye'mizin, Boyabat'ımızın istikrarı için geleceği için Ak Parti'yle yola devam diyoruz.

Türkiye'nin istikrarını gören bazı kanıbozukların olduğunu vurgulayan Yıldız, "Türkiye'mizin istikrarı onların kanını donduruyor, bu kanıbozuklara yarın cevap vereceğiz inşallah. Bu seçime bir beka seçimi diyoruz. bu millet 15 Temmuz'da tankların önünde eğilmedi, zillet ittifakının önünde de asla eğilmeyecektir inşallah. Allah hepinizden razı olsun, Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Durmak yok yola devam diyorum." dedi. 

Daha sonra söz alan Ak Parti Sinop İl Başkanı  Uğur Giresun, kısa bir selamlama konuşması yapıp başta Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Belediye Bşkanı Şefik Çakıcı, İlçe Başkanı Şefik Çakıcı ve partinin tüm kademelerinde görev alan partililere teşekkür edip. Gördüğüm kadarıyla Şefik Çakıcı işi bitirmiş, Allah yolunu açık etsin dedi. Giresun vatandaşlara da destekleri için teşekkür edip, mikrofonu Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş'e verdi.

Maviş, yollara aktınız, gönüllere aktınız, inşallah yarın da sandıklara akacaksınız diyerek başladığı konuşmasında "Bu gün Boyabat, sokaklarında, caddelerinde son sözünü söyledi. sel gibi akarak söyledi. Boyabat şunu görsün terör uzantısı HDP'nin kongresinde hiç kimse Sinop'u temsil edemez. Teröristlerin kongresinde, teröristlerle kol kola girip te Boyabat'a gelip Boyabat'ta sandıklardan Ak Parti'yi engelleyeceğini sananlar yanılıyorlar. Bu millet nasıl teröre ders verdiyse, nasıl terörü yerle bir ettiyse terörle kol kola girenleri, terörörle iş tutanları, HDP'nin kuyruğuna girenleri de Allah'ın izniyle sandığa gömecektir. Allah hepinizden razı olsun, sağolun varolun" ifadelerinde bulundu.

Son konuşmayı yapan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çaıcı, kendilerine destek verip yürüyüşe katılanlara teşekkür edip "Şu sokaklar, şu caddeler şahit olsun ki ben sizin yüzünüzü aşağı eğdirecek bir şey yapmadım. Çalışmaktan başka hiçbir şey yapmadım. 2023 yılında Boyabat, Türkiye'nin yükselen bir değeri olacak. Boyabat'ı nakış gibi işleyeceğiz.

Yarın hem Boyabat'ın, Türkiye'nin hem de ümmetin geleceğini oyladıklarını ifade eden Çakıcı, "Yarınki oylama ya mehmetçiğe kurşun, ya da pkk'ya kurşun olacaktır.

Kandilin beslemesi, onayıyla kurulmuş partinin buradaki adayına sesleniyorum, adayın yanındaki 3-5 kişiye sesleniyorum, İYİ Parti'nin adayına sesleniyorum. Boyabat'ı iki defa kandırdın, bir daha asla Boyabat'ı kandıramayacaksın.

İYİ Partili ve CHP'lilere, Boyabat'ı seven tüm dostlarımıza sesleniyorum diyen Çakıcı, "Boyabat'ın imarı Şefik Çakıcı'dır, Türkiye'nin imarı da RecepTayyip Erdoğan'dır. Burası nedir biliyor musunuz, burada Alparlan'ın, Fatih Sultan Mehmet'in, 2. Abülhamit'in burda Atatürk'ün ruhu var Atatürk'ün. Burada Adnan Menderes'in, Özal'ın, Erbakan'ın, Tansu Çiller'in, milletin ruhu var, burda Recep Tayyip Erdoğan'ın ruhu var.

Yarın akşam hizmetin adamları kazanacak. Recep Tayyip Erdoğan kazanacak Şefik Çakıcı kazanacak. Yaparsa Ak Parti yapar, Yaparsa Şefik Çakıcı yapar, yaparsa ümmetin lideri Recep Tayyip Erdoğan yapar. Sizleri Allah'a emanet ediyorum. Hayırlı akşamlar" diyerek konuşmasını bitirdi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2019, 20:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Recep
Recep - 5 yıl Önce

Şefik ÇAKICI ile boyabat devam dedi.

nazım gunduz
nazım gunduz - 5 yıl Önce

sayın geç başkan ağzına sağlık çok çok çok güzel konuşmuş maşAllah

SIRADAKİ HABER

banner115