Adem Cebeci Boyabat Ak Parti Belediye Başkanı Aday adaylığını açıkladı

Adem Cebeci Boyabat Ak Parti Belediye Başkanı Aday adaylığını açıkladı

Adem Cebeci Boyabat Ak Parti Belediye Başkanı Aday adaylığını açıkladı

Boyabat ilçesinde 31 Mart Yerel seçimleri öncesi Ak Parti İlçe Başkanlığında düzenlenen programda İnşaat Yüksek Mühendisi Adem Cebeci, AK Parti'den Boyabat Belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

21 Kasım 2023 Salı günü akşam saatlerinde Ak Parti İlçe Başkanlığında düzenlenen programda İnşaat Yüksek Mühendisi Adem Cebeci, AK Parti'den belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Başvuru evraklarını teslim alan İlçe Başkanı Kadir Çok, Adem Cebeci'ye başarılar diledi.

Cebeci, burada yaptığı konuşmasında salonda bulunan ve bulunmayan kendisine iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ettiğini söyleyerek "Boyabat'ımızın geleceğine yön vermek adına Boyabatlı ve Boyabat'ta yaşayan inşaat mühendisi bir kardeşiniz olarak mesleki anlamda edindiğim bilgi, birikim ve tecrübelerimi siz kıymetli Boyabatlı hemşehrilerime sunmak için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde Ak Parti'den Boyabat Belediye Başkan aday adayı olduğumu açıklıyorum. Boyabat'ın sorunlarına, ihtiyaçlarına hakimiz, projelerimiz var, bu projelerimi gerçekleştirmek için sizlerden destek istiyorum. Hpinize teşekkür ediyorum. Bu yolda tüm aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum." dedi.

Parti salonundaki programın ardından parti binası önüne inilerek hatıra fotoğrafları çektirildi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2023, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115