Şanlan Sinop ve ilçelerinden yaşanan sağlık sorunlarını meclise taşıdı

Şanlan Sinop ve ilçelerinden yaşanan sağlık sorunlarını meclise taşıdı

Şanlan Sinop ve ilçelerinden yaşanan sağlık sorunlarını meclise taşıdı

İYİ Parti Sinop İl Başkanı Yılmaz Şanlan Sinop'un sağlık sorunlarını TBMM'ye taşıdı.

Şanlan, İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır aracılığı ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlanması talebiyle TBMM'ye soru önergesi verilmesini sağladı. İYİ Parti Sinop İl Başkanı Yılmaz Şanlan Sinop'un sorunlarının çözümü ve gündeme gelmesi için her türlü yolu denediklerini söyledi.

Şanlan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “İlimiz ve ilçelerimizde yaşanan sağlık sisteminde ki sorunlar ile ilgili defalarca yerel ve ulusal basında açıklamalarımız olmuştu. Sinop'lu hemşehrilerimiz hastanelerden memnun ayrılana kadar, sağlık personellerimiz gönül rahatlığıyla işlerine gidip gelene kadar sürecin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Genel Başkan yardımcımız ve Sakarya Milletvekilimiz Sn. Ümit Dikbayır beyin aracılığı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne verdirdiğimiz araştırma önergemizi Sinoplu hemşehrilerimiz ile paylaşıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2022, 17:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Boyabatlı
Boyabatlı - 2 yıl Önce

Boyabat hastanesi 2012-2015 yıllarında başta hekim sayısı olmak üzere bir çok konuda altın çağını yaşadı. Bu vekil geldi tüm yöneticiler sebepsiz yere değişti.

SIRADAKİ HABER

banner115