Kaymakam Enver Yılmaz, vatandaşları Covid-19'a karşı uyardı

Kaymakam Enver Yılmaz, vatandaşları Covid-19'a karşı uyardı

Kaymakam Enver Yılmaz, vatandaşları Covid-19'a karşı uyardı

Boyabat Kaymakamı Enver Yılmaz, hal yerini ziyaret edip alışveriş yapan vatandaşları ve esnafları Covid-19'a karşı tedbirli olmaya ve kesinlikle aşılarını tamamlamaya davet etti..

Boyabat Kaymakamı Enver Yılmaz, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Yunus Emre Gökmen, Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Baş olmak üzere Boyabat Halk Pazarı'nı ziyaretinde alışveriş yapan vatandaşları ve esnafları Covid-19'a karşı tedbirli olmaya davet edip kesinlikle aşılarını tamamlamalarını istedi.

Kaymakam Yılmaz, kahvehanelere de girip vatandaşlarla birlikte çay içip sohbet etti.

Yılmaz "Salgınla mücadele kapsamında devletimiz tüm imkanlarını vatandaşlarımız için seferber etti. Mücadelede en önemli kriter olan aşı süreci ilçemizde de hızlı bir şekilde devam etmektedir. Sakın ola ki bana bir şey olmaz demeyin aşılarınızı tamamlayın. Aşı olmayan varsa hemen olsun." dedi.

Gençlerle de konuşan Yılmaz, "Aman ne olur gençler, aşılarınızı olun, kısa süre önce otuz yaşındaki gencimizi Covid-19 hastalığından kaybettik. Bu salgının genci yaşlısı olmuyor. Sizleri seviyoruz, burnunuzun bile kanamasını istemiyoruz. Kurallara uyun aşınızı olun. Halyeri girişinde aşı uygulama merkezimiz şu an ayağınıza geldi, aşı için vatandaşlarımızı bekliyor." ifadelerinde bulundu.

İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz, İlçe Sağlık Merkezi Müdürlüğü tarafından halyeri girişinde kurulan Covid-19 Aşı Uygulama Merkezi'ni de ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İlçe Sağlık Müdürü Dr. Bekir İnebeyli'den bilgi alıp başarılı çalışmalar diledi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2022, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115