Diş Hekimi Zülal Eravcı’nın Muayenehanesi Törenle Açıldı 

Diş Hekimi Zülal Eravcı’nın Muayenehanesi Törenle Açıldı 

Diş Hekimi Zülal Eravcı’nın; "Yeni Nesil Diş Hekimliği" olarak adlandırdığı Diş muayenehanesi törenle açıldı.

Diş Muayenehanesinin açılışına İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Ak Parti Boyabat İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, Ak Parti Durağan İlçe Başkanı Ahmet Usta, Boyabat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nazlı Ülker Hançer, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Tosunoğlu, İlçe Özel İdare Müdürü Kenan Esen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Samsun Diş Hekimleri Odası Boyabat Temsilcisi Abdullah Türk ve diğer daverliler katıldılar.

5 Nisan 2019 Cuma günü, Kumluk Mahallesi Pancar Sokakta, Boyabat Meslek Yüksek Okulu'nun önceki Müdürü, Abdullah Eravcı'nın kızı Diş Hekimi Zülal  Eravcı’nın muayenehanesi İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy ve protokol üyelerinin kurdale kesimiyle açıldı.

Kaymakam Aksoy, Başkan Çakıcı ve diğer katılımcılar muayenehaneyi gezip Diş Hekimi Zülal Eravcı'dan muayene ve tedavilerde kullanılacak cihazlar hakkında bilgi alıp "Hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar dileriz" temennilerinde bulundular.

İkramlar sonrasında tören sona erdi. Boyabat Sesi Gazetesi ailesi olarak, hayırlı uğurlu olsun diyoruz.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2019, 21:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa ERAVCI
Mustafa ERAVCI - 5 yıl Önce

Yeni Nesil Diş kiliniği Boyabat a hayırlı olsun. Rabbim bol ve bereketli kazançlar diliyorum.

Sevgili Yeğenim Çocukluğundan beri çok çalıştın. İyi bir öğrenci idin. Vatanını memleketi bağlı , ve bu vatanın bekası için daha çok çalışarak ülkene ve Boyabat a ödevini yerine getirmiş olacaksın.

Yolun açık olsun. Bereketli kazançlar diliyorum.

SIRADAKİ HABER

banner115