Diş Hekimi Zülal Eravcı ‘’ Boyabatlılar artık fakülteye gitmek zorunda kalmayacak ‘’

Diş Hekimi Zülal Eravcı ‘’ Boyabatlılar artık fakülteye gitmek zorunda kalmayacak ‘’

Diş Hekimi Zülal Eravcı ‘’ Boyabatlılar artık fakülteye gitmek zorunda kalmayacak ‘’

Boyabat’ın ilk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hizmete açıldı.

Sinop’un Boyabat İlçesinde ilk Ağız ve Diş Sağlığı  Polikliğini hizmete açıldı. Hospitall Klinik bünyesinde kurulan Medisam  ağız ve diş sağlığı polikliniğini endodonti, pedodonti, peridontoloji, ortodonti, implant, çene cerrahisi, protez ve radyoloji alanında hizmetler veriyor.

Konuya ilişkin Boyabat Sesi Gazetesi Muhabirine konuşan Diş Hekimi Zülal Eravcı  Polikliniğin Sinop’un en donanımlı polikliniği olduğunu , Boyabatlıların fakülteye gitme ihtiyacının ortadan kalktığını belirtti.Diş Hekimi Eravcı konuya ilişkin yaptığı açıklamada  ‘’ Polikliniğimiz verdiği hizmetler ve bünyesindeki envanter ile Sinop’un en donanımlı Polikliniği. Teknoloji ile sağlığın buluşma noktası sloganıyla çıktığımız yolda Sirona ağız içi tarayıcı (protez ölçüsünü kamerayla alan cihaz) ve 3D Dental Tomografi cihazı gibi ciddi yatırımlar yaptık.

Sunduğumuz tedavi kalemlerini tek çatı altında toplanması ile Boyabatlıların Fakülteye gitme ihtiyacını da ortadan kaldırmış olduk. Endodonti, pedodonti, peridontoloji, ortodonti, implant, çene cerrahisi, protez ve radyoloji alanında hizmetler veriyoruz. 

Envanterimizde bulundurduğumuz yüksek teknoloji ürünü cihazlarla tedavilerin sonuçlarını henüz tedaviye başlamadan görebilme imkanı yakalamaktayız.Buda hastayı zorlayan bütün tedavilerin kolay ve acısız hale gelmesini  sağlarken bunun yanında da hastaların beklenmedik sürprizlerle karşılaşmasının önüne geçiyor.’’ İfadelerine yer verdi.

Boyabat’ta açılan Hospitall Kliniğin Ağız ve Diş Sağlığı’nın yanısıra medikal estetik uygulamalar; botoks, dolgu, mezoterapi, prp bölgesel incelme, geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamaları; akapuntur, hacamat, sülük gibi tedavilerin yapıldığı Uzman Diyetisyen, Psikolog ve Fizyoterapist uzmanlarının hizmet verdiği de ifade edildi.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2023, 15:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rambo
Rambo - 1 yıl Önce

Birde işçiliğinden memnun kalsalar

SIRADAKİ HABER

banner115