Boyabat'ta artık Engelli Sağlık Raporu Verilebilecek

Boyabat'ta artık  Engelli Sağlık Raporu Verilebilecek

Boyabat Devlet Hastanesi'nde Engelli Sağlık Raporu Verilebilecek

Boyabat 75.Yıl Devlet Hastanesi'nden yapılan açıklamada yetişkin hastalar için Engelli Sağlık Kurulu Raporu verilmeye başlandığı ifade edildi.

Boyabat 75.Yıl Devle Hastanesi'nde yeni bir uygulama hayata geçirildi.Daha önce engelli raporu almak için Boyabat'tan  İl Merkezine gitmek zorunda kalan hastalar artık Boyabat 75.Yıl Devlet Hastanesi'nde toplanan heyetten rapor alabilecek. Vatandaşlar mesai saatleri içerisinde heyet için hastaneye başvuruda bulunabilecekler.

 Her cuma öğle sonu toplanan heyet, haftaiçi başvuruları alınan vatandaşları muayene ederek gerekli raporlar için çalışma gerçekleştirecek.

-Haber Merkezi

YORUM EKLE
YORUMLAR
EKREM   ERDEM
EKREM ERDEM - 4 yıl Önce

Artik heryer ankara olmasi lazim idi Allahim bayabat devlet hastanesi calişinlarina basarilar dilerim 34 ten 57SLAM oradaki calisan doktorlarimiza sahip cikalim niye benim hastam niye samsuna ve sinopa gitsin doktolarimiza saip cikalim boyabat halkinanasesleniyoruz 57SLAM

Ziya inceoglu
Ziya inceoglu - 4 yıl Önce

Artik doktorlar hakkinda dedikodu yapmayan veen fazla hatanemizin saglikaletve edavatlar bakimindan daha kullanisli hale nasil getiririz dusunen biir boyabat halkida bunu hak ediyor diye dusunelim .biz lstanbulda yasiyoruz ama yinede boyabatliyiz.

cahit düşkün
cahit düşkün - 4 yıl Önce

herşey güzel boyabatımız için

Mustafa Günal
Mustafa Günal - 4 yıl Önce

Tebrik ederim öncelikle Başhekimimiz değişmesinden bu tarafı hastanemizde çok değişti Selçuk Dindar bey ve diğer hocalarımızı kutlar sevgi ve saygılarımı arz ederim. Mükemmel bir ekip.

SIRADAKİ HABER

banner115