Boyabat'ta adliye personeli kan bağışında bulundu

Boyabat'ta adliye personeli kan bağışında bulundu

Boyabat'ta adliye personeli kan bağışında bulundu

Adalet Bakanlığı tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde Boyabat Adliyesi-Durağan Adliyesi ile Kapalı Cezaevi personeli kan bağışında bulundu.

Türk Kızılayı Kan Alma Merkezi mobil hizmet kapsamında Boyabat Adliyesine giderek, Cumhuriyet Başsavcısı Akın Çetin, hakim ve savcıların da aralarında bulunduğu,40'a yakın adliye personelinden kan aldı.

Boyabat Cumhuriyet Başsavcısı Akın Çetin konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığının, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde ülkemizdeki kan ihtiyacının karşılanmasına destek olmak ve kan bağışının önemine yönelik bilinç oluşturmak amacı ile Kızılay Kurumu ile irtibata geçilmiş ve 19.03.2019 Salı günü Boyabat Adliyesinde Kızılay Kurumuna kan bağışında bulunulmuştur.

Bilindiği gibi Türk Kızılay'ı çok önemli bir amaca hizmet etmektedir. Biz de Kızılay'ın bu kan bağışı kampanyasına destek vermek hem de farkındalık oluşturmak adına kurumumuzda böyle güzel bir faaliyet gerçekleştirdik. Sağlıklı her vatandaşımızın bu konuya hassasiyet göstermesi ve kan bağışı yapması gerekmektedir. Bu konuda desteklerini esirgemeyen başta Sayın Ağır Ceza Mahkemesi Başkanımız İsmail Sezgin olmak üzere, Cumhuriyet Savcılarımız, Hakimlerimiz ve tüm kurum personellerimiz ile Kızılay'a ait kan alma aracını görerek adliyemize gelip kan bağışında bulunan duyarlı vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.''ifadelerine yer verdi.


Kızılay Kan Merkezi yetkilileri, kan bağışı kampanyasına destek veren Boyabat Adliyesi Personeline duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.
 

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2019, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138