Boyabat Devlet Hastanesi otopark sorununa İl Sağlık Müdürlüğü el attı

Boyabat Devlet Hastanesi otopark sorununa İl Sağlık Müdürlüğü el attı

Boyabat Devlet Hastanesi otopark sorununa İl Sağlık Müdürlüğü el attı

Sinop’un Boyabat İlçesi 75. Yıl Devlet Hastanesi otopark ve çevre düzenlemesi sorununa İl Sağlık Müdürlüğü el attı.

2018 yılında yapımı tamamlanarak hizmet vermeye başlayan Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi otoparkında oluşan çatlaklar, göçükler ve kırılmalar neticesinde  tehlikeli olabileceği düşünülerek  2019  yılında tedbir amaçlı araç trafiğine kapatılmıştı. Geçen süre zarfında çeşitli girişimler sonuçsuz kaldı. 

Sorunun çözümüyle ilgili Sinop İl Sağlık Müdürlüğü  çalışma başlattı. Bu kapsamda 28 Aralık günü Boyabat’a gelen İl Sağlık Müdürü Hasan Mollahüseyinoğlu İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz ve Hastane yönetimi ile Boyabat Devlet Hastanesi’nde ön incelemelerde bulunmuştu.

Bugün Sinop Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Salih Livaoğlu ile birlikte Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürü Hasan Mollahüseyinoğlu hastane yönetiminden bilgi aldı.

Yapılan açıklamada ‘’ Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanemizde Sinop Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Salih Livaoğlu’nun da katılımıyla bir çalışma gerçekleştirdik.Hastanemizin çevre düzenlemesi için neler yapılabileceğimizi değerlendirdik. Katkıları ve destekleri için Sayın Müdürümüze teşekkür ederiz. ‘’ ifadelerine yer verildi.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2023, 11:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 1 yıl Önce

önümüzdeki yirmibeş otuz sene içinde aynı çevre yolunda olduğu çabucak kara varıp bitirirler bu işleri.boyabatlı rahat olsun rezilliğie devam.

vatandaş
vatandaş - 1 yıl Önce

ARKADAŞ YAZININ NEYİNİ BEĞENMEDİN GERÇEKLER HOŞUNA GİTMEDİMİ.ANCA BİTER 20 YILDA AYNI ÇEVRE YOLU GİBİ YALANMI.GERÇEKLERİ GÖRÜN ARTIK

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138