Boyabat Belediyesi’nden aşılama kampanyasına tam destek

Boyabat Belediyesi’nden aşılama kampanyasına tam destek

Boyabat Belediyesi’nden aşılama kampanyasına tam destek

Boyabat Belediyesi, Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan aşılama kampanyasına tam destek verdi. Belediye Başkanı Şefik Çakıcı herkesi aşı olmaya davet etti.

Koronavirüs ile mücadelede ilk günden bu yana sahada olan Boyabat Belediyesi, mücadelede aşı sürecine de tam destek veriyor.

Boyabat Belediyesi kampanyaya destek olmak amacıyla ilçenin muhtelif yerlerinde bulunan outdoor billboardları kampanyaya destek amaçlı afişlerle donattı.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile; “Virüse karşı en büyük gücümüz aşı ve tedbir. Sağlıklı yarınlara ve eski normallerimize geri dönebilmek için lütfen aşımızı olalım.” İçeriğiyle herkesi aşı olmaya davet etti.

Konu ile ilgili olarak basın büromuza açıklamada bulunan Başkan Çakıcı, “Bu hastalıktan kurtulmanın tek yolunun aşı olduğunu” söyledi.

Başkan Çakıcı; “Pandemide doktorlar başta olmak üzere en büyük kahramanlığı yapan sağlık çalışanları, kendilerine şükranlarımı sunuyorum. İlk günden bu yana gece gündüz demeden büyük bir gayret göstererek, bu salgınla mücadele ediyorlar. Bizler de belediye olarak, üzerimize düşen görevi yerine getiriyor, elimizden gelen desteği veriyoruz. Hemşerilerimize düşen görev ise aşılarını olmak. Boyabat halkını aşı olmaya davet ediyoruz. Bu hastalıktan kurtulmanın tek yolu, çaresi aşı. Aşı olursak bu hastalığı yenip eski normallerimize geri dönebiliriz. Tüm hemşerilerimizin bu konuda hassas olmalarını ve aşılarını olmalarını gönülden rica ediyorum.  İnşallah hep birlikte başaracağız. Herkese sağlıklı günler diliyorum.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2021, 16:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138