Boyabat'a MR cihazı müjdesi

Boyabat'a MR cihazı müjdesi

Boyabat'a MR cihazı müjdesi

Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi'nde yıllardır eksiliği yaşanan MR cihazı ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı.

Boyabatlı vatandaşların sık sık ilçe dışındaki devlet ve özel hastanelerde çektirmek zorunda kaldığı MR  ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı. 

Maviş Türkiye Büyük Mille Meclisi'nde ağırladığı gazeteciler Durağan Şehir Gazetesi Sahibi Mustafa Eker, Gerzenin Sesi Gazetesi Sahibi Fatih Uysal, Vitrin Haber Gazetesi Sahibi Serhat Özşahin ve Boyabat Sesi Gazetesi Sahibi Ali Sezer'in sorunlarını yanıtladı.

Boyabat Sesi Gazetesi imtiyaz sahibi Gazeteci Ali Sezer'in sorusu üzerine Milletvekili Nazım Maviş Boyabat'a bir MR Cihazının kısa süre içerisinde kazandırılacağının müjdesini verdi. Maviş Boyabatlı vatandaşların yanısıra bunun çevre ilçeler Durağan ve Saraydüzü  içinde önemli bir gelişme olduğunu vurguladı.

Milletvekili Nazım Maviş konuya ilişkin '' Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi sadece Boyabatlılara hizmet vermiyor aynı zamanda Saraydüzü ve Durağan'da ki vatandaşlarımızın da faydalandığı bir hastane konumunda. Burada asıl sorunumuz şuydu bir hastanede MR Cihazının olması için beyin cerrahının olması gerekiyordu. Boyabat'ta beyin cerrahımızın göreve başlaması ile birlikte İl Sağlık Müdürlüğümüz ile Bakanlığımız nezdinde talebimizi yaptık.Sağlık Bakanlığımız ile görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Buradan müjdesini de verelim kısa süre içerisinde Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanemize bir MR Cihazı kazandıracağız. '' ifadelerinde bulundu.

-Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2022, 18:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Biyavatlı
Biyavatlı - 2 yıl Önce

Vekile sormak lazım. Senden önce boyabatta beyin cerrahı yokmuydu. MR'ı sadece beyin cerrahımı isteyebilir. Başka hekimler isteyemezmi.
Yönetici ataması nasıl gidiyor ondan bahset.

Ben
Ben - 2 yıl Önce

Çok madurdum her sene çektirme gerekiyordu şimdi çok iyi oldu

SIRADAKİ HABER

banner115