BAŞKAN COŞAR'IN HİZMET AŞKI.!

BAŞKAN COŞAR'IN HİZMET AŞKI.!

Boyabat Belediyesi sancılı dönemini Başkan Hüseyin Coşar yönetiminde çabuk atlattı. Hem de hiç kimsenin Başkan Coşar'dan böyle  performans beklemediği bir zamanda.. 
Sayın Coşar vakit kaybetmeden vatandaşa hizmete yöneldi. 
Hemşehrilerimin bazıları Başkan Çakıcı'nın istifasından sonra o koltuğa kim oturursa otursun dolduramayacağı düşüncesindeydi.. Hani bir söz vardır ya.. "Ummadığın taş baş yarar" diye..  Başkan Coşar'ı o makama kim layık görmüşse inanın çok isabetli  bir seçim yapmış.. Coşar koltuğa oturur oturmaz  yönetimi ele aldı ve memuriyet dönemindeki disiplinli çalışmasını belediyede uygulamaya başladı..! 
Başarılı oldu mu derseniz? Bana göre oldu derim. Belediyede yapılan her iş başkanın bilgisi dahilinde yapılıyor.. Bütün birimler, yaptığının ve aldığının hesabını başkana veriyor.. Başkan Coşar, hiçbir belgeyi okumadan imza atmaz.. Karambole getirilen işleri sevmez.. Çünkü attığı her imzanın bu dünyada hemşehrilerime olan sorumluluğunu yerine getirmeye çalışırken,  doğmamış yetimin hakkını da koruma gayreti içinde. Böyle bir çalışma içinde olununca, yapılacak tek şey var: o da vatandaşa hizmet etmek.. Düşünün bir yandan borç batağındaki bir belediyenin borçlarını ödeme gayretinde olacaksınız, diğer taraftan da vatandaşa hizmet etmeye çalışacaksınız.. Boyabat'ta eksik çok.. Bu diğer ilçeler de eksikleri yok  anlamına gelmez.. Onların da çok eksiği ve borcuda var.. Biz Sinop'un en büyük ilçesi olduğu için hep Boyabat'ı örnek veriyoruz.. Başkan Coşar, koltuğa oturunca önce israf haramdır deyip, tasarruf ile işe  başlamıştı.. Bu takdir gördü ve hemşehrilerimin gönlünü fethetti.. Sonra acil işleri bitirme gayretinde oldu.. Daha sonra Boyabat'ın havasının daha temiz olması için çevre dostu doğalgazın  bütün evlerde yakma gayretiyle çalıştı ve şehrin yüzde 80'ninde yanmasını sağladı.. Tabi burada hemşehrilerim de  talep etme gayretlerini gözardı etmeyelim.. Vezirköprü Boyabat'tan 11 yıl önce doğalgaza kavuştu. Fakat şu an  şehirin yüzde 40'ı doğalgazdan faydalanıyor.. Boyabat'ın kısa sürede yüzde 80'lere çıkması  büyük başarı.. Bu başarıda Başkan Coşar'ın hakkını da yememek lazım.. Şimdi sırada kule ve cam terasın tamamlanması var. Başkan Coşar onları da kısa sürede tamamlayarak Boyabatlılar'ın ve turistlerin hizmetine sunacaklarını söyledi.. Coşar, en önemli sorunun biri olan çöp sorunu ve diğer sorunları da çözerek Boyabat'ı , hemşehrilerime yaşanılır bir şehir haline getireceklerini ifade etti.. Halkına hizmet eden  her başkanı bizde alkışlar ve yazılarımazda da dile getiririz.. Yeter ki siz vatandaşa faydalı ve güzel projelerinizle hizmet edin..!

YORUM EKLE
YORUMLAR
Boyabatlı
Boyabatlı - 1 yıl Önce

Fazla söze gerek yok sözün üstüne söz yok maşAllah diyoruz başkanımızın yanındayız

vatandaş
vatandaş - 1 yıl Önce

yazar boyabatta yaşamıyor belli ki

banner115