Fox TV’nin sevilen dizisinde iki Boyabatlı

Fox TV’nin sevilen dizisinde iki Boyabatlı


Fox TV’nin sevilen dizisinde iki Boyabat

Perşembe akşamları Fox ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye dizisi kısa sürede belli bir kitleye ulaştı. Dizi, sorumsuz anne ve babaya sahip olan Filiz’in zor şartlar altında bakmak zorunda olduğu 5 kardeşinin hikayesini konu ediyor.

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz’in oynadığı Bizim Hikaye dizisinin muzip karakterini -Fikri Elibol’unu- ise bir Boyabatlı canlandırıyor. Fikri Elibol yani Reha Özcan, dizide gösterdiği oyunculuk performansıyla kısa zamanda sevildi. Bir Demet Tiyatro’da Tirbişon’u canlandıran Serhat Özcan’ın da kardeşi olan Reha Özcan daha önce Kurtlar Vadisi Pusu, Suskunlar, Maral gibi birçok projede de yer aldı.

Her hafta izleyiciyi ekrana kitleyen Bizim Hikaye dizisine sonradan dahil olan bir diğer Boyabatlı oyuncu ise Nurgül karakterini canlandıran Serap Önder. Aşk Tesadüfleri Sever, Çalgı Çengi, İşler Güçler, Hayat Şarkısı gibi film ve dizilerde yer alan oyuncu Fox Tv’deki rolüyle de çok beğenildi. Çocukluğu Boyabat’ta geçen Önder, geçtiğimiz günlerde Boyabat’ta yıkılan cami ile ilgili anılarını paylaşmış ve üzüntüsünü belirtmişti.

-Haber Merkezi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ömer Gemici
Ömer Gemici - 5 yıl Önce

Boyabat toprağı -anamın deyişiyle- bitektir. İnsanları yeteneklidir, girişkendir. Bir yol bulup olmayanı oldurur giderler, ta ki hedefe ulaşıncaya dek...

Ahmet Küçükbaş
Ahmet Küçükbaş - 5 yıl Önce

Serap Önder Boyabatlı'dır. Tirbuşon'un Durağanlı olduğu iddia edilmişti. Doğruysa Reha Özcan da Durağanlı'dır. Hemşerimizdir yani...

Ahmet Küçükbaş
Ahmet Küçükbaş @Ahmet Küçükbaş - 5 yıl Önce

Reha Özcan Bingöl'de doğmuş. Boyabatlı bir Astsubay'ın oğlu olduğunu öğrendik. Nüfus kaydı pek muhtemeldir ki Boyabat'tadır. Boyabat'a gelip gelmediğini bilmiyorum. Durağanlı olduğunu İbrahim Irmak Bey kardeşim iddia etmişti. Serap Hanım ise Küçük Rahmi'nin kızı, meşhur Baytar Avni Bey'in de torunudur.

Ramazan Tanrıkulu
Ramazan Tanrıkulu - 5 yıl Önce

Verdiğiniz Bilgi için teşekkürler.
Kolaylıklar dilerim

SIRADAKİ HABER

banner115