Boyabat Polisi, Denetimlerini Gece - Gündüz Sürdürüyor

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki trafik ekipleri ilçe merkezindeki farklı noktalarda denetlemelerini sürdürerek sürücü, yolcu ve yaya güvenliği için önlem almaya devam ediyor.

İlçe merkezinin farklı noktalarında denetimlerini sürdüren trafik ekipleri 28 Temmuz 2019 gecesi de İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde araçları durdurarak ehliyet, araç muayenesi. sigortası, emniyet kemeri ve gerekli görüldüğünde alkol testi yaparak trafik güvenliği önlemlerini almaya devam ediyor.

Ekipler durdurdukları aracın sürücüsünün kimlik kontrolünü de yaparak resmi makamlarca aranan kişiler listesinde olup olmadıklarını araştııyor.

Sürücülere emniyet kemerinin önemini hatırlatan ekipler, yaya geçitleri önünde yaya gördüklerinde yavaşlayıp durmalarını ve yayalara öncelik tanımalarını da hatırlattılar.

Denetimlerde eksikleri olan araçlara ve sürücülere ceza kesilirken, uygulamaların gece gündüz demeden devam edeceğini bildiren ekipler, sürücülerin yola çıkmadan önce araçlarında eksiklik olup olmadığını kontrol etmelerini ve seyir halindeyken trafik kurallarına harfiyen uymaları gerektiğini ifade ettiler.

Mahmut Coşkun