Ünlü teknik adam Yılmaz Vural Boyabat taraftarı oldu

Ünlü teknik adam Yılmaz Vural Boyabat taraftarı oldu

Ünlü teknin adam Yılmaz Vural Boyabat standını gezdi

Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) tarafından; 6-9 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Sinop Tanıtım Günleri Maltepe Etkinlik Alanında başladı. Ünlü isimlerin katılımı renki anlara sahne oldu.

SİYAD tarafından İstanbul Maltepe Etkinlik Alanında Sinop'un tarih, kültür ve yöresel ürünlerinin tanıtmak  amacıyla gerçekleştirilen tanıtım günleri çoşkulu açılış ile gerçekleşti. Boyabat standı ilk günden ziyaretçi akınına uğradı. Ziyaretçiler arasında bulunan ünlü teknik adam Yılmaz Vural Boyabat standını gezerek Boyabat hakkında bilgi aldı. Boyabat  1868 Spor atkısı takan Vural, Boyabat 1868 Spor'a Bölgesel Amatör Lig'de başarılar diledi.

Burada bir süre oturan Yılmaz Vural Boyabat standında ziyaretçilere çorba ikramında bulundu. Türkiye'nin ünlü simalarından olan Yılmaz Vural'ın Boyabat'a duyduğu ilgi renkli anlara sahne oldu.

Yılmaz Vural'ın Boyabat 1868 Spor ile çektirdiği fotoğraf sosyal medyada oldukça hızla yayılırken taraftarlar tarafından Boyabat 1868 Spor ile anlaştığı yönünde anlaşıldı.

Boyabat 1868 Spor Kulübünden yapılan açıklamada ''  Boyabat 1868 Spor Kulübümüz Yılmaz Vural ile anlaştı demek bir gün nasip olur inşallah. Yılmaz hocamızda artık fahri olarak bir Boyabat taraftarı oldu.'' ifadelerine yer verildi.

-Boyabat Sesi


 

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2022, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115