Sinoplu fenomenin filmi vizyona giriyor

Boyabatlı Fenomenin Filmi Çıkıyor

Sosyal medya dünyasının sevilen karakterlerinden  Nalet Bebe'nin yaratıcısı Sinop Boyabatlı Ömer Başdoğan, senaryosunu yazdığı Şahane Hayaller filmiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Sinop Boyabat Engilekin Köyü'nden Ankara Sinoplu Sanayici İş Adamları Dernek başkanı Mustafa Başdoğan'ın oğlu ,Ömer Başdoğan'ın başrolünde oynadığı '' Şahane Hayaller'' filmi 7 Şubat'ta izleyici ile buluşuyor.

Filmde sosyal medyada ''Nalet Bebe'' karakteri ile milyonlarca kişi tarafından beğeni ile takip edilen Ömer Başdoğan'ın yanı sıra,Cemil Şahin, Suzan Aksoy, Salih Kalyon, Berrak Güvem ve Çetin Altay gibi oyuncularda yer alıyor.


Ömer Başdoğan Kimdir ?

Nalet Bebe olarak tanınan sosyal medya fenomeni Ömer Başdoğan 1990 yılında Ankara'da doğdu.Sinop Boyabat Engilekin Köyü'nden Ankara Sinoplu Sanayici İş Adamları Dernek başkanı Mustafa Başdoğan'ın oğlu, Kamu sektöründe çalışarak hayatına adım atan ünlü isim çekmiş olduğu Vine videoları ile sosyal medyada tanındı. Daha sonra instagram fenomeni olan Başdoğan'ın şu an da 1.3 milyon takipçisi var.

Ömer Başdoğan kısa komik videoların yanı sıra oyunculuk alanında da yetenekli bir kişiliğe sahip. 13 Şubat 2019 tarihinde gösterime giren ''Hep Yek 3'' sinema filminde ilk kamera önü deneyimini yaşamıştır. Hep Yek 3 filminde Bağcılar'da yaşayan serseri tip olarak izleyenlerin karşısına çıkmıştır. Filmde Ali Sürmeli, Gökhan Yıkılkan, Yıldırım Memişoğlu, İnan Ulaş Torun ve Serdal Genç gibi oyuncularla yan yana oynamıştır.

Enes Batur: Gerçek Kahraman filminde oynadı

31 Mayıs 2019 tarihinde vizyona giren olan Enes Batur Gerçek Kahraman filminde Ömer Başdoğan başrol oyuncuları arasında yer alıyor. Filmde Enes Batur ile dost olarak yer alacak. Doğa Can Anafarta'nın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Damla Aslanalp, Kanbolat Görkem Aslan, Altan Erkekli, Buket Dereoğlu, Atilla Pekdemir gibi usta oyuncular yer alıyor.

-Haber Merkezi
 

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2020, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115